Halilhodzic: Trabzonlu hocalar beni sabote ediyor

Güncelleme Tarihi:

Halilhodzic: Trabzonlu hocalar beni sabote ediyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 12:28

Trabzonspor yöneticilerinin Halilhodzic’e, “Yanına Trabzonlu bir yardımcı al” dediği, ancak Boşnak teknik adamın, “Trabzonlu hocalar beni sabote ediyor” diyerek kabul etmediği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Trabzonspor’da bazı yöneticiler maçtan sonra bir araya geldiler. Hepsi öfkeliydi. Başkanın olmadığı ortamda Halihodçziç’e verdi, veriştirdiler. Hatta daha da ileri giderek, ‘bizi Sabote mi ediyor’ sorusunu sordu ve Trabzonspor kendi sahasında ‘Korkak oynamaz, oynatmayız’ diyerek rapor isteyeceklerinin sinyalini de verdiler


“TRABZONLU YARDIMCI AL” DEDİLER, KABUL ETMEDİ
Taka Gazetesi’nin haberine göre; Trabzonspor yönetimi sözleşme imzalarken Vahid Halilhodzic’e şu teklifi yaptı: Trabzonlu bir de yardımcı teknik adam al. Hem futbolcularla aranda irtibat sağlar hem de bize yardımcı olur. Halilhodziç ise ‘Trabzonlu hocalar beni sabote ediyor’ diyerek kabul etmedi. Kasımpaşa maçından sonra Trabzonspor yöneticiler bir araya gelerek isyan ettiler: ‘Şimdi o mu bizi sabote ediyor. Bu takım kendi sahasında 4-4-2 oynamayacaksa nerede oynayacak’ dediler.


MEHMET EKİCİ CARDOZO’YA PAS ATMIYOR
Yöneticilerin tepkisi bununla da bitmedi. Öfkesini sürdüren yöneticiler oyunculara da yüklendi, ‘Şüpheleniyoruz. İçeride de bir sıkıntı var. Mehmet Ekici Cardozo’ya top atmadı. Cardozo çıktıktan sonra ceza sahasına top yağmaya başladı. Trabzonspor’un ve yönetimimizin üzerine Aralık ayı geliyor diye oyun mu oynanıyor’ diye isyan ettiler.


MEDJANİ VE MUSA NİZAM RAHATSIZLIĞI
Aynı yöneticiler duygusallaştı ve gözleri doldu: ‘Çocuklarımızı, evimizi bıraktık mesaimizi Trabzonspor’a veriyoruz. Kimse ‘ben yaptım oldu’ diyemez. Medjani’den ön libero olmuyor. Musa Nizam iyi niyetli ama orası İshak Doğan’ın yeri. Biz hocaya önerdik, ‘Yunan Mitroglou’yu öne alalım, Cardozo ile iyi bir ikili oluştururlar.” Çok ısrar ettik ama kabul ettiremedik. Nathko da orta saha için gelmeyince böyle sıkıntılar oldu.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!