'Fenerbahçeli Emenike'yi Aziz Yıldırım yedek bıraktı' iddiası

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeli Emenikeyi Aziz Yıldırım yedek bıraktı iddiası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 11:58

Yorumcu Sinan Engin, Fenerbahçeli Emmanuel Emenike'nin Akhisar Belediye maçında başkan Aziz Yıldırım tarafından yedek bırakıldığını öne sürdü.

Haberin Devamı

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol'da yorumculuk yapan Sinan Engin, Emmanuel Emenike'nin Akhisar Belediyespor maçına yedek başlamasıyla ilgili, "Aldığım bilgiye göre Emenike'yi Aziz Yıldırım oynatmamış, bana gelen bilgi bu yönde. Benim tarzım degil ama söylemem gerekiyor" ifadelerini kullandı.



EMRE İLE TARTIŞMIŞTI
Geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantepspor karşılaşmasında saha içinde kaptan Emre Belözoğlu ile tartışan Emmanuel Emenike, daha sonra taraftarlarla kısa süreli bir gerginlik yaşamış ve ardından özür dilemişti. Nijeryalı golcü yedek kulübesinde başladığı Akhisar Belediyespor maçının 64. dakikasında Bruno Alves'in yerine dahil oldu.


2 METRE BOYU VAR AMA...
Yorumcu Sinan Engin ayrıca, "İsmail Kartal bugün Emenike'yi değil, kendini ve Fenerbahçe'yi cezalandırmıştır" yorumunda bulunurken Bruno Alves ile ilgili de "Alves'in 2 metre boyu var vurduğunda taşı kırar. Şımarıklıktan topa müdahele etmiyor"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!