Kaçak Gelinler'in TV8'e transfer olacağı tarih belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Kaçak Gelinlerin TV8e transfer olacağı tarih belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 11:48

Kaçak Gelinler'in bir süredir TV8'e transfer olacağı konuşuluyordu. Star TV'nin gençlik dizisi Kaçak Gelinler yayın hayatına yeni kanalında ne zaman devam edecek?

Haberin Devamı

Kaçak Gelinler yayın hayatına 8 Ekim Çarşamba gününden itibaren TV8’de devam edecek. Yapımını NTC Medya’nın üstlendiği ve Star TV için bir yaz dizisi projesi olarak başlayan Kaçak Gelinler, Acun Ilıcalı’nın TV8’de yayınlayacağı ilk yerli dizi olacak. Daha önce Acun Medya’nın bu sezon sadece eğlence ve yarışma programlarına konsantre olacağı ve sadece Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Murat Boz'un yer alacağı bir dizi projesi hazırlığında olduğu konuşuluyordu.

Kaçak Gelinler 14. bölümde neler yaşandı?

Can’ın, Kainat’a ilan-ı aşkta bulunduğu videoyu, Kainat’ın babası izler ve Can’ın peşine düşer. Kainat’ı da eve hapseden babası köşe bucak Can’ı aramaktadır, can ise Kainat’ı bu durumda asla yalnız bırakmak istememektedir. Selim ve Şebnem beraber çalışmaya başlarlar. Selim, Ş4ebnemi kendisine asistan olarak alır. Almilla, Özgür ve Önder’in onun için bir anlaşma yaptığını duyar ve tepesi atar. İkisini de hayatından çıkarmaya karar verir. Bu arada Almilla’nın karşısına çıkan Akif tatlıcı onun heyecanlanmasına neden olur. Müfit kafesini kapatmıştır, bunu duyan gençler hep beraber el ele verirler fakat Müfit onlar kadar heyecanlı değildir.

Haberin Devamı

Kaçak Gelinlerin TV8e transfer olacağı tarih belli oldu

Kaçak Gelinler 14. bölüm fragmanı:

Haberin Devamı

Star TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Kaçak Gelinler, Julia Roberts ve Richard Gere’ın başrollerinde oynadığı Runaway Bride (Kaçak Gelin) filminin çağrıştırsa da filmin tam anlamıyla diziye çevrilmiş versiyonu sayılmıyor. Filmin başrolünde oynayan Julia Roberts (Maggie) erkeklerle kolayca iletişim kuran, onları tavlayan, hatta onlarla nişanlanan, ama durum evlenmeye geldiğinde damadın bütün iyi özelliklerine rağmen düğünden kaçan birisidir. Haberci Ike Graham (Richard Gere), Maggie’ninalışkanlığını öğrendikten sonra bu magazin haberini patlatmaya karar verir ve olayların üstüne gider.

Kaçak Gelinlerin TV8e transfer olacağı tarih belli oldu

Başrollerini Seray Gürler, Eğe Aydan, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Romina Özipekiçi, Tarık Özenbaş gibi isimlerin üstlendiği Kaçak Gelinler ise 3 farklı kızın, birinin nikah masasından, birinin düğün salonundan, birinin gelinlik provasından kaçması ve yollarının Adnan Menderes Havaalanında kesişmesiyle başlıyor, serüvenleri İstanbul’da devam ediyor.

BAKMADAN GEÇME!