'Karadayı'lık asıl şimdi başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

Karadayılık asıl şimdi başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 09:58

Bugün günlerden Karadayı! Toygar Işıklı, Twitter hesabından Karadayı'nın soundtrack 3.sezon müziklerinin çok yakında satışa çıkacağının müjdesini hayranlarına verdi. Karadayı 78. bölümüyle 29 Eylül Pazartesi ATV'de.

Haberin Devamı

Bir zamanlar Deliyürek’in esaslı çocuğu olan Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde oynadığı Karadayı 78. Bölümüyle ekranlarda. Peki Kenan İmirzalıoğlu kimdir, onu biraz daha yakından tanımaya ne dersiniz?

Ankara’nın Balâ ilçesinin Üçem köyünde doğan nam-ı diğer “Mahir Kara”, 12 yaşına gelinceye kadar orada ikamet etti. Orta ve lise öğrenimini Ankara’da teyzesinin yanına tamamlayan ünlü aktör Yıldız teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nü kazanarak İstanbul’a geldi ve 1997’de Best Model of Turkey’in elemerine katıldı. Yaklaşık 4 bin kişinin arasından ilk 20’ye seçilip daha sonra da finale kadar yürüyüp birinciliği kazandı. Ülkemizi, Best Model of The World’de de temsil eden İmirzalıoğlu sayesinde ilk defa bir Türk erkeği Best Model of The World’da birinci oldu. 1998 yılında ise Deliyürek adlı yapım ile yıldızı parlayan ünlü oyuncu, daha sonra, Alacakaranlık, Acı Hayat, Ezel gibi Türkiye’de ses getiren dizilerde oynadı. Bir yandan da sinema kariyeri oluşturan aktör, Deli Yürek: Bumerang Cehennemi, Yazı Tura, Son Osmanlı Yandım Ali, Kabadayı, Ejder Kapanı, Uzun Hikâye gibi sinema filmlerinde oynadı. Kurt Seyit ve Şura romanının da beyazperdeye aktarılması ve başrolünde Kenan İmirzalıoğlu’nun oynaması düşünülüyordu fakat proje rafa kaldırıldı ve ertelendi. Daha sonraki yıllarda ise projenin dizi olmasına karar verildi ve başrol de Kıvanç Tatlıtuğ’a verildi.

Haberin Devamı

Pazartesi günü televizyonda en çok rekabet yaşanan günlerden. O Ses, Reaksiyon, Ulan İstanbul ve Karadayı aynı saate denk geliyor. Rating savaşlarının kızışacağı bu akşam bakalım ipi kim göğüsleyecek?

Karadayılık asıl şimdi başlıyor

Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleminden çıkan iki diziden biri olan 1970 yılların İstanbul’unda geçen Karadayı 78. Bölümüyle yine iddialı. Mahir Kara ve Savcı Feride’nin aşk hikayesindeki fırtına dinmek bilmiyor. Beyazıt’ta kıt kanaat geçinen bir ailenin ferdi olan Mahir, bir gün babasının işlemediği bir cinayet yüzünden hapise düşmesiyle onu kurtarma savaşı verir. İdam hükmü alan babasını ipten alabilmek için aşkından, yaşamından hatta kendisinden vazgeçer.

Haberin Devamı

29 Eylül Pazartesi günü izleyeceğimiz 78. Yeni bölümde Mahir hedef tahtasına koyulur çünkü bomba olayındaki itirafçı kaybolmuştur. Mahir artık tek zanlı konumuna düşmüştür. Savcı Adnan Mahir’in karakola getirilmesini talep eder. İfadesinde hiçbir şey anlatmayan Mahir tutuklanıp nöbetçi mahkemeye sevk edilir. Feride, bu olayı Mahir’in yapmadığından adı gibi emindir. Mahir’in karşısına çıkar ve öğrendikleri karşısında küçük dilini yutar. Mahir gerçekten bambaşka birisi olmuştur. Kafalardaki soru işaretleri hala giderilememiştir çünkü Cüneyt’e ne olduğu hala büyük bir muammadır.

Karadayı 78. Bölüm 1. Fragmanı:


Haberin Devamı

Karadayı 78. Bölüm 2. Fragmanı:

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!