Yalman’dan kritik adım

Güncelleme Tarihi:

Yalman’dan kritik adım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 00:35

Aysal’ın dönmeyeceğini açıklaması sonrası liste çalışmaları hızlanırken, Alp Yalman, “Kırgınlıkları tarihe gömelim” diyerek önemli isimlere çağrıda bulundu. Dürüst ve Albayrak’ın vereceği yanıt merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY’da önemli gelişmeler yaşanıyor...
“Kırgınlıkları tarihe gömelim” sloganıyla Galatasaray’da başkan adaylığını açıklayan Alp Yalman’ın listesinde buluşulması adına harekete geçildi.
Ünal Aysal'ın tarihi kararı sonrası 25 Ekim tarihinde yapılacak olan kritik olağanüstü seçimli genel kurulda yeni başkanını belirleyecek sarı kırmızılı kulüpte çalışmalarını sessizce yürüten eski başkan Alp Yalman’dan son derece önemli bir adım geldi..

DÜŞÜNÜYORLAR

Şu anda adaylığını açıklayan tek isim olan eski başkan Alp Yalman, yönetimine Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak’ı listesine davet etti.
Ali Dürüst ve Albayrak’ı yönetimine almak adına teklifini yapan Alp Yalman’ın camianın birçok önemli ismiyle daha temas halinde olduğu belirtildi.
Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak ve arkadaşlarının bu teklifi değerlendirmeye alırken, verecekleri yanıt G.Saray’da merakla beklenmeye başlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!