Cimbom Olympiakos'u rahat geçti

Güncelleme Tarihi:

Cimbom Olympiakosu rahat geçti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2014 14:08

Galatasaray Spor Kulübü tarafından 27-28-29 Eylül tarihleri arasında İstanbul Burhan Felek Voleybol Salonu’nda düzenlenen Uluslararası Paidar Demir Erkekler Voleybol Turnuvası’nda ilk iki gün sona erdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın unutulmaz kaptanı Paidar Demir anısına her yıl sezon öncesinde düzenlenen Uluslararası Paidar Demir Turnuvası'nda ilk iki gün geride kaldı. Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol takımı, Uluslararası Paidar Demir Erkekler Voleybol Turnuvası’nın ilk gününde Olympiakos ile karşılaştı.

Ev sahibi avantajı ile baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol takımı, Olympiakos karşısında 3-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrılırken, ortaya koyduğu oyunla gelecek adına umut verdi. Turnuvanın diğer takımlarından Halkbank ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek gruplara 3 puanla başlamış oldu.

Uluslararası Paidar Demir Erkekler Voleybol Turnuvası’nın ikinci gününde Halkbank, Olympiakos’u 3-2 mağlup etti. İkinci günün ikinci karşılaşmasında ise Galatasaray FXTCR, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek puanını 5’e yükseltti.

Uluslararası Paidar Demir Erkekler Voleybol Turnuvası’nda yarın saat 16.00’da İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Olympiakos mücadele edecek. Galatasaray FXTCR ise başkent ekibi Halkbank ile saat 18.00’de karşılaşacak. Burhan Felek Spor Salonu'ndan oynanacak maçlara girişler ücretsiz olacak.

Uluslararası Paidar Demir Erkekler Voleybol Turnuvası’nın kapanış seremonisi ise Galatasaray FXTCR ? Halkbank mücadelesinin ardından saat 20.00’de gerçekleştirilecek.

Turnuvanın ikinci gününde puan durumu şöyle;
Galatasaray FXTCR 5
Halkbank 4
Olympiakos 2
İBBSK 1

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!