Turizmde yeni marka BY KEPİ

Güncelleme Tarihi:

Turizmde yeni marka BY KEPİ
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 01:07

İZMİR’den Türkiye ve dünyaya açılan By Kepi markasının sahibi Mustafa Kepi, mobilyada yarattığı farklılığı turizm sektörüne de taşıyarak, yaklaşık 10 milyon dolar yatırımla Gaziemir Sarnıç’ta 4 yıldızlı otel projesi başlattı.

Haberin Devamı

Halen inşaatı devam eden otel, 2015’in Mayıs ayında hizmete açılacak. Tüm detayları By Kepi tarafından yürütülen projede, farklı ve yenilikçi bir mimariye imza atılıyor. Ülke ekonomisine katkıda bulunmak, istihdam yaratmak üzere yeni bir yatırım süreci başlattıklarını söyleyen Mustafa Kepi, Ege Serbest Bölgesi, Adnan Menderes Hava Limanı, yeni kurulan fuar alanı ve her geçen gün büyüyen sanayisiyle Gaziemir Bölgesi’nde böyle bir tesise ihtiyaç olduğunu belirtte. İzmir’e yapılan her yatırımı, her olumlu adımı desteklemeye çalıştıklarını söyleyen Kepi, “Kaliteli hizmet anlayışıyla mobilya sektöründe marka olmayı başardık. Bu misyon çerçevesinde gülen yüzler görmek, müşteri değil de dost kazanmamızı sağlıyor. Turizm sektöründe de yeni dostluklar kurmak amacındayız. Otelimiz, restoranları, havuzu, spa ve spor alanı, toplantı ve organizasyon salonları ile, bölgedeki işletmelere, ihtiyaç duydukları birçok sosyal aktiviteler için yakın bir adres sağlamış olacak” dedi.

Haberin Devamı

İddialı giriyor

Mobilyada olduğu gibi turizm sektöründe de iddialı olduklarını belirterek, 4 yıldızlı hizmet sınıfında 5 yıldızlı hizmet sunacaklarını anlatan Kepi, “ arınlara daha güzel bir Türkiye bırakmak için üstümüze düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!