İlk kez konuştu: Bu kadar parayı niye harcadık?

Güncelleme Tarihi:

İlk kez konuştu: Bu kadar parayı niye harcadık
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2014 14:42

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kongredeki en büyük rakibi Muharrem Usta, tribünden izlediği Kasımpaşa maçından sonra sosyal medya aracılığıyla Halilhodziç’e sert eleştiriler yöneltti.

Haberin Devamı

Bugüne dek bordo mavili takım hakkında sessiz kalmayı tercih eden Usta'nın bu çıkışı camiada büyük yankı yarattı. Twitter sayfasından 6 mesajla maçı değerlendiren Usta, şöyle dedi:

- Sezon sonu banko oyuncu sayımız 6-7 olursa büyük başarı olur. Bunlardan üçü zaten vardı. O zaman bunca transfer niye diye delice sorular.

- İnsanlar futbol denilen komediyi seyretmek istemiyor. Maça gelenler de geldiğine pişman. Bakalım bu filmin sonu ne olacak.

- Kimi aldık? Cezayir Milli Takım hocasını. Cezayir ne yapar? Oyun bozar, oyun kurmaz. Bu mantaliteye çok mu ihtiyacımız vardı? Asla.

- Bunun adı transfer kirliliği. Demirören'in yıllar önce yaptığı ve kulübü borç batağına ittiği model nasıl olur da Trabzonspor'a örnek olabilir.

- Dün sahada oynanan futbol ile Cardoso, "Ben neredeyim? Neler oluyor?" sorularıyla bunalıma girmiştir herhalde. Hadi hoca şoka sokma adamı.

Haberin Devamı

- Taraftar hocanın CESUR olmasını, KORKARAK oynamamasını, GÜZEL FUTBOL oynatmasını, Cardozo'yu Lange'ye benzetmemesini istiyor.
Hepsi bu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!