Diplomatik etkiler

Nazik yaklaşımlar içine girebileceğimiz, daha diplomatik davranabileceğimiz, üretkenliğimizin ve yaratıcılığımızın artacağı birkaç günlük süreçteyiz. Doğru değerlendirmemizde fayda var. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Haberin Devamı

Koç
Diğerlerinin tipik hareketleri konusunda açık fikirli olmanız bir ayrıcalık gerçekten ve ilişkilerde huzurun sağlanmasına da yardımı oluyor.

Boğa
Karşınızdaki kişilerin sizin yolunuzu takip etmelerini beklemek veya iknaya çalışmak yerine, içinde bulundukları durumu, fikirlerini veya duygularını anlamaya çalışmanızda fayda var.

İkizler
Tüm enerjinizle sempatikliğinizi ve ifade yeteneğinizi kullanarak istediğinizi elde edebileceğiniz bir gündesiniz.

Yengeç

Yaşadığınız yerle veya aile ağacınızla ilgili konularda iyileştirmeler yapabileceğiniz, aile ilişkilerinizi kuvvetlendirebileceğiniz ve karşınızdaki kişilerin hayatlarına güzellik katabileceğiniz bir gün.

Aslan
Duygusal, sosyal veya yaratıcılık gerektiren işleriniz hız kazanıyor. Bu hızlı trafiğin ardından, bu trafikle bağlantılı gelmekte olan olumlu olayları görmeye başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak
Diğerlerinin işlerine koşmayı veya işleriyle uğraşmayı bir süreliğine ertelemenizde fayda var. Aşk, para veya sanatsal konularla ilgili olumlu gelişmeler odaklanmanızı gerektiriyor.

Terazi
Sonunda insanlar size hak ettiğiniz gibi davranmaya başlıyorlar. Diplomatik, nazik ve belki de bonkör tavırlarla karşılaşabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Akrep
Bazı kişileri ya da kendinizi değişime zorlama eğilimini bir kenara bırakmanızda fayda var. Kendi özelinize odaklanmanız gereken bir dönemdesiniz.

Yay
Uzun vadeli planlarınıza odaklanmalısınız. Bazı oyun planlarınızı yenilediğinizde hedef veya planlarınızın uygulanabilir olacağına yönelik işaretler varsa, durmayın!

Oğlak
Çok fazla toplum önünde olabileceğiniz günlerdesiniz. Plan ve projelerinizi dikkatle ele almanız ve hata yapmamak için biri bitmeden diğer işe başlamamanız gerekiyor.

Kova
Kişiliğinizi en iyi şekilde yansıtabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Keşiflere veya icatlara açık daha olumlu bir atmosferin hakim olabileceği günler.

Balık
Ortaklık, işbirliği veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlere çekidüzen vermek isteyebileceğiniz günlerdesiniz. En iyi sonuçları elde edebilmek için diğer seçenekleri de değerlendirmeniz gerekebilir.


Yazarın Tüm Yazıları