Kötü gelenek

Güncelleme Tarihi:

Kötü gelenek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 01:04

Ankaragücü, İzmir’den bir puanla dönerken, sıralamadaki yerini korudu.

Haberin Devamı

Üst üste 4. kez berabere kalan sarı-lacivertliler, deplasmanda öne geçtiği ikinci maçı da kazanamadı. Başkent ekibinin tek tesellisi, liderle arasında sadece 3 puan fark olması.

İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Ankaragücü, 5. hafta maçında Altay ile deplasmanda berabere kalırken, ‘kötü bir geleneği’ sürdürdü. Sezona, deplasmandaki Kahramanmaraş galibiyeti ile başlayan sarı-lacivertliler, sonrasında oynadığı 4 maçta (İnegölspor, Sarıyer, Hatayspor ve Altay) sahadan beraberlikle ayrıldı. Hazırlık maçlarında olduğu gibi ligde de henüz kaybetmeyen Başkent ekibi, beraberlik serisi sonrasında puan kayıpları yaşarken, kendisi adına tek teselli üst basamaklardaki takımların da puan yitirmeleri ile puan farkının açılmaması oldu. Altay maçına çıkmadan önce 6 puanla 9. sırada bulunan Ankaragücü, 1-1’lik beraberlik sonrası sıralamadaki yerini korudu.
Ankaragücü için sıkıntı verici bir başka durum ise deplasmanda öne geçtiği iki maçta da skoru koruyamaması oldu. Sarıyer mücadelesinin ikinci yarısında Mehmet Umut Nayır’ın golü ile üstünlüğü yakalayan sarı-lacivertliler, maçı 1-1 tamamladı. Altay müsabakasında da yine Mehmet Umut Nayır ile öne geçen Başkent ekibi, rakibinin golüne engel olamadı ve sahadan beraberlikle ayrıldı.
Ankaragücü, 6. haftada kendi sahasında ligde 12. sırada bulunan Tepecikspor ile karşılaşacak.
Aynı grupta yer alan diğer Başkent ekiplerinden Bugsaş evinde Diyarbakır BŞB ile 1-1, Gölbaşı A.Ş’de deplasmanda Kocaeli Birlikspor ile 0-0 berabere kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!