Çocuklar için çimler üstünde dans

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar için çimler üstünde dans
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 01:04

Ankara Koru Rotary Kulübü, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hematolojisi bölümüne cihaz temini amacıyla, İngiltere Büyükelçiliği bahçesinde 15. Geleneksel Çimler Üstünde Dans gecesi düzenledi.

Haberin Devamı

İngiltere Büyükelçiliği’nde düzenlenen davete Ankara Koru Rotary Kulübü üyeleri ve çok sayıda yardımsever katıldı. Etkinliğin ev sahipliğini İngiltere Büyükelçisi Richard Moore ve eşi Maggie Moore yaptı. Gecenin açılışında konuşan Büyükelçi Moore, böylesine anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ve bu tarz etkinlikleri desteklemeyi bir görev bildiklerini söyledi. Büyükelçi “Bu konuda biraz kibirliyim. Çünkü Ankara ve Türkiye’nin en iyi çimleri bizde” diyerek, herkesi dans etmeye davet etti.

15 YILDIR DÜZENLENİYOR

Koru Rotary Kulübü Başkanı Zeynep Akıncı da, konuşmasında kulüp olarak yaptıkları faaliyetlerden bahsetti. Akıncı, rotary’nin ‘Kendinden önce hizmet’ ilkesinden yola çıkarak, 15 yıldır farklı elçilik bahçelerinde düzenlenen konserlerden elde edilen gelirle farklı konularda toplumsal hizmet projeleri gerçekleştirdiklerini ifade etti. Zeynep Akıncı, bu yılki konserden elde edilen gelirin ise Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hematolojisi Bölümüne özel bir cihaz almak için kullanacaklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

Konuşmaların ardından Zeynep Akıncı, büyükelçi ve eşine teşekkür plaketi sundu. Gece, Jasmine Septet konseri ile devam etti. Grubun şarkılarına çimler üstünde dans ederek eşlik eden davetliler, gönüllerince eğlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!