Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe: İzmir'de ünvan maçı!

Güncelleme Tarihi:

Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe: İzmirde ünvan maçı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2014 12:46

Lige formda başlayan Akhisar Belediyespor, Fenerbahçeyi konuk ediyor. Maç, Radyo 1'den naklen anlatılacak. Her iki takımın da kadrosu belli oldu. Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe maçı saat 19.00'da.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında karşı karşıya gelecek olan Akhisar ile Fenerbahçe takımları sahaya 3 puan parolasıyla çıkıyor. Beşikaş ve Trabsonspor’un oynadıkları maçlarında 1 puana razı olmaları, Galatasaray’ın ise Sivasspor karşısında 3 puan kazandığı 4. Haftada Fenerbahçe de Akhisar’ı yenerek ligin zirvesine yerleşmeyi planlıyor.

4. haftaya ilk iki sırada giren iki takım bugün İzmir'de karşı karşıya geliyorlar. Ligde şimdiye kadar yenilgi yüzü görmeyen Akhisar Belediyespor ile Fenerbahçe’de son hazırlıklar tamamlandı. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe kendi evinde ağırladığı Gaziantep’i tek golle ve Akhisar Belediyespor da Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

Fenerbahçe’de sakat ve cezalı oyuncu bulunmaması İsmail Kartal’ın en büyük kozu. Fenerbahçe’nin sahaya çıkacağı muhtemel 11’i: Mert, Gökhan, Bekir, Alves, Caner, M.Topal, Alper, Diego, Kuyt, Emenike ve Sow.

Haberin Devamı

Akhisar Belediyespor muhtemel kadrosu: Evren Özyigit, Ibrahima Sonko, Emrah Eren, Uğur Demirok, Çağdaş Atan, Kenan Özer, Bilal Kisa, Güray Vural, Ahmet Cebe, Theofanis Gekas ve Özgürcan Özcan.

28 Eylül Pazar saat 19.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşacak olan iki takım da maç saatini bekliyor.

Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe maçını Radyo 1'den canlı olarak dinlemek için tıklayınız..

2013-2014 SEZONU ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - FOTO GALERİ

Fenerbahçe takımı İzmir'de çiçeklerle karşılandı.

Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe: İzmirde ünvan maçı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!