Volkan ve Emre için müthiş iddialar

Güncelleme Tarihi:

Volkan ve Emre için müthiş iddialar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2014 11:27

Fenerbahçe'de Emre ve Volkan'ın Manisa'ya gitmemesi beraberinde çeşitli söylentileri getirdi: 1. Emre Belözoğlu, Emenike oynatılacağı için bozuldu. 2.Kartal, Emre'nin uzlaşmacı olmamasını cezalandırdı. 3.Mert'in oynayacağını öğrenen Volkan 'sakatım' dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Akhisar deplasmanına gideceği gün, iki kaptanından gelen haberle sarsıldı. Önceki günkü idmana bel ağrıları nedeniyle katılmayan, ancak Akhisar kafilesinde olacağı açıklanan Volkan Demirel, sıkıntı devam ettiği için kadroya alınmadı. Emre Belözoğlu ise dünkü ter antrenmanında sol arka üst adalesinde ağrı hissetti ve kadrodan çıkarıldı.

GEREKÇELER BUNLAR MI?

Kulüpten oyuncuların sakatlık dolayısıyla Akhisar'a götürülmediği açıklanırken, Sabah Gazetesi’nin haberine göre; ortaya şu üç önemli iddia atıldı: Emre, Gaziantep maçında sıkıntı yaşadığı Emenike'nin kadroda olmasına bozuldu, sakat olduğunu söyledi. Emre, Emenike konusunda Başkan ve teknik direktöre şikayette bulundu. Yetkisini aştığı gerekçesiyle de İsmail Kartal tarafından dışarıda bırakıldı. İsmail Kartal, Mert'i Akhisar maçında da oynatarak ödüllendirmek istedi. Bunu duyan Volkan ise, bel ağrılarını gerekçe gösterip İstanbul'da kaldı. Dediğimiz gibi söylentilerin tamamı, ispatlanmaya muhtaç iddialardan ibaret. Gerçek olan ise F.Bahçe'nin kritik deplasmanda 2 kaptanından yoksun çıkacağı...

Haberin Devamı

FIRTINAYA YAKALANDI!

Fenerbahçe, İzmir'e giderken havada korku dolu anlar yaşadı. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket eden kafile havalandıktan 15 dakika sonra fırtınaya yakalandı ve büyük bir sarsıntı yaşadı. Şiddetli rüzgar ve türbülansın neden olduğu sarsıntıda futbolcular çığlık atıp, dualar ettiler. Bekir İrtegün "Elbette çok korktuk ve dua ettik. Çok şükür sağ salim indik 'dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!