Gelin aracının üzerine ağaç devrildi

Güncelleme Tarihi:

Gelin aracının üzerine ağaç devrildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2014 09:50

BAĞCILAR’da, gelin, damat ve 3 akrabalarının bulunduğu gelin arabasının üzerine fırtınanın etkisiyle ağaç devrildi. Şans eseri olay sırasında can kaybı yaşanmazken araç kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri, motorlu testere ile ağacı keserek aracın üstünden kaldırdı.

Haberin Devamı

Bağcılar’da düğünlerinin sona ermesinin ardından gelin Tülay Ergene ile damat Korhan Ergene’nin de aralarında bulunduğu 5 kişi, gelin arabasıyla evlerine gitmek üzere yola çıktı. Bağcılar Meydanı’nda seyir halindeki gelin arabasının üzerine saat 23.00 sıralarında, fırtınanın etkisiyle ağaç devrildi. Ağacın şans eseri aracın ön kaportasına düşmesi nedeniyle olayda can kakaybı ve yaralanma yaşanmadı. Gelin, damat ve beraberindekiler, kendi imkanlarıyla otomobilden dışarı çıktı. Ağacın altında kalan gelin arabası, ezilerek zarar görürken meydanın bir yönü trafiğe kapandı. İtfaiye ekipleri, motorlu testere ile ağaç keserek yolu trafiğe açtı.

"ÖLÜMDEN DÖNDÜK"

Damadın amcası oğlu olan aracın sürücüsü İlker Ergene ile o sırada yine araçta olan damadın kardeşi Berkant Ergene, "Bu akşam düğünümüz vardı. Düğün dönüşü bu yoldan gelirken gelin damat, hepimiz içindeyken aracın üzerine koskoca ağaç devrildi. Gelin feryat figan, damat perişan, ölümden döndük. Araba fren basarak falan durmadı. Ağacın devrilmesiyle kendiliğinde durdu. Bu ağacın budanması gerekirdi. Bu ihmalden dolayı ölebilirdik" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!