Beraberliğe abone

HER maçta tribünleri böyle boş görmek futbol izleyenleri üzüyordur herhalde.

Haberin Devamı

Bu passolig uygulamsına eğer devlet el atmazsa kulüpler bu kadar borcu nasıl azaltacak merak ediyorum.
Maça geçersek Vahid Hoca kadroda, sakatlıklar dolayısıyla ister istemez rotasyon yapmak zorunda kaldı. Uzun süredir yeterli dakikaları alamayan Soner’in defansif orta saha oynaması açıkçası beni şaşırttı. Fizik yapsı itibarıyla bu mevkiinin oyuncusu olduğunu pek sanmıyorum. Kendisinin biraz daha serbest oynama isteği, tekniğinin iyi olmasından. Eğer bu tarzda oynarsa Trabzon’un daha fazla pozisyona gireceğinden eminim.

GOLÜN HABERCİSİ

TRABZON, ligin iyi takımlarından Kasımpaşa karşısında maça kontrollü başladı. Kazandıkları toplarda çabuk atak yapma istekleri, Trabzon adına olumlu. İleriki haftalarda daha iyi olacağının sinyallerini vermiş oldular. 15. dakikada Musa ile yüzde yüzlük gol pozisyonuna giren Trabzon, 1 dakika sonra takımda oynaması gerektiğini birkaç haftadır dile getirdiğim Yusuf ile muhteşem bir gol buldu. Asist yapan Soner’i unutmamak lazım. Trabzon’da Vahid Hoca, sürekli bu kanatlarla maça başlamak istiyordur. Tabii ki Yusuf ve Sefa performanslarını devamlı yüksek tutarlarsa.

Haberin Devamı

1 NUMARASIN ONUR

Trabzon’un yıllarca orta sahaya güven verecek bir isim transfer edememişti. Vahid Hoca’nın çok istediği Belkalem, bu mevkinin oyuncusu. Harika bir performans ortaya koyan başarılı oyuncu, çizgiden çıkardığı topla da defansif anlamda da etkinliğini gösterdi. Trabzonlu oyuncular anlamadığım bir şekilde ikinci yarı, skoru koruma içgüdüsüyle geri çekilerek hata yaptı. Böyle olunca da gol yememek şans olurdu.
Milli maç sonrasında hedef adam haline gelen, geçen hafta adeta çılgına dönen ve futbolu bırakma noktasına getirilen Trabzonspor’un her şeyi Onur. Sana bir tavsiyem var. Sen kulaklarını tıka ve sadece görevini yap. Sen sadece Trabzonspor’un değil Türkiye’nin 1 numarasısın.

Yazarın Tüm Yazıları