İspanya'da zil, şal ve gol var

Güncelleme Tarihi:

İspanyada zil, şal ve gol var
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2014 23:37

La Liga'nın 6. haftasında Atletico Madrid Sevilla'yı 4-0'la geçerken Barcelona Granada ağlarına 6 gol bıraktı. Real Madrid ise Villarreal'i 2-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

La Liga'nın 6. haftasında Atletico Madrid, sahasında Sevilla'yı 4-0 yendi. Ezeli rakibine karşı sahada baştan sona üstünlük kuran Atletico'nun gollerini Koke (Dk. 19), Saul (Dk. 42), Raul Garcia (penaltıdan, Dk. 83), Raul Jimenez (Dk. 89) attı. Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan ilk 11'de sahaya çıkıp 90 dakika oyunda kaldı. Atletico'da ayrıca cezası sona eren teknik direktör Diego Simeone, kulübeden takımını yönetti. Atletico Madrid aldığı galibiyetle puanını 14'e çıkartıp, yenilmezliğini sürdürdü. La Liga'da bu sezon ilk mağlubiyetini alan Sevilla ise 13 puanda kaldı.

6. haftada oynanan bir diğer maçta Barcelona, Granada'yı 6-0 yendi. Nou Camp Stadında oynanan maçta Messi ve Neymar ikilisi yine ön plana çıkarken, Brezilyalı futbolcu hat-trick yaptı. Barcelona'nın gollerini Neymar (Dk. 26, 45 ve 65), Messi (Dk. 61 ve 81) ile Rakitiç (Dk. 42) kaydetti.

Öte yandan Real Madrid'de zorlu Villarreal deplasmanından 3 puanı, Modric (Dk. 31) ve Cristiano Ronaldo'nun (Dk. 39) golleriyle 2-0 kazanarak aldı.

Ayrıca La Liga'da gol krallığı yarışında Cristiano Ronaldo 10 golle liderliğini sürdürürken, Neymar (6) ve Messi (5) Portekizli futbolcuya yaklaşmaya başladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!