Beşiktaş 1-1 Eskişehirspor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş 1-1 Eskişehirspor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2014 19:09

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında oynanan karşılaşmada Beşiktaş ile Eskişehirspor 1-1 berabere kaldı ve iki takım da 1 puana razı oldu... Siyah beyazlı takım bu sezon Olimpiyat Stadı'nda oynadığı iki lig maçından da 1-1'lik beraberlikle ayrılmış oldu.

Haberin Devamı

KARŞILAŞMANIN FOTOĞRAFLARI

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada siyah beyazlı takım 21. dakikada Olcay Şahan'ın attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı önce bitirdi. İkinci yarının başlarında daha etkili taraf olan Eskişehirspor 72. dakikada Berkay Dabanlı'nın attığı golle skora dengeyi getirdi: 1-1

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında gol olamayınca iki takım da 1 puana razı oldu... Eskişehirspor'un Arjantinli oyuncusu Mori, 87. dakikada 2. sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı...

KARTAL LİDER OLDU

Siyah beyazlı takım aldığı bu beraberlik ile puanını 8'ye yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Eskişehirspor ise 5 puana ve 6. sıraya yükseldi...

Beşiktaş 1-1 Eskişehirspor


Olcay Şahan gol sevincini malzemeciler ile paylaştı

Olcay Şahan golü attıktan sonra saha kenarında bulunan malzemeciler Ünal Akkoyun, Erdal Erdem, masör Cemil Karataş ve Kadir Beşiktaş'a sarılarak gol mutluluğunu paylaştı. Olcay Şahan'a maç öncesi gol atacağını söyleyen Cemil "Büyüksün Allah çalışanın anında" diyerek moral verdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş 1-1 Eskişehirspor

Baba Çebi maçta

Beşiktaş Kulübü İkinci başkanı Ahmet Nur Çebi maça babası Kaptan Çebi'yi getirdi. Başkan Fikret Orman'ın yurt dışında olması nedeniyle karşılaşmaya Ahmet Ürkmezgil, Hakan Özköse, Erdal Karacan ile Metin Albayrak geldiler ve şeref tribününden maçı izlediler.

Beşiktaş 1-1 Eskişehirspor


Eskişehirspor Başkanı Hoşcan: Adalet istiyoruz

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan karşılaşma öncesi siyah beyazlı yöneticilerden Erdal Karacan tarafından karşılandı. Hoşcan attıkları golün ofsayt olarak kesilmesine sinirlenerek tepki gösterdi. Hoşcan "Biz ayrımcılık istemiyoruz. Adaletli yönetsinler yeter. Ayıptır" diyerek başkanvekili Ahmet Yalçın ve Aytekin Aykın'a dert yandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş 1-1 Eskişehirspor

Dostluk yemeğinde bir araya geldiler

İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ile dostluk yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkan Ahmet Nur Çebi'nin yanı sıra; Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Basketbol Şubesi,Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yöneticu Hakan Özköse ile Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Beşiktaş 1-1 Eskişehirspor

"Yönetim uyuma taraftarın yağmurda"

Kale arkası tribünde bulunan siyah-beyazlı taraftarlar, doğu tribününe alınmaları için tezahürat yaptı. Taraftarlar uzun süre "Yönetim uyuma taraftarın yağmurda" diye tezahürat yaptı. Stat hoparlörlerinden yapılan anonsta Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) talimatları gereği tribün değişikliği yapılamayacağı açıklandı. Bunun üzerine siyah-beyazlı taraftarlar, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e tepki gösterip, "Yeter Yıldırım Demirören" diye tezahürat yaptı.

Haberin Devamı

Kadroda 1 değişiklik

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, geçen haftaki Bursaspor maçının kadrosundan 1 değişiklik yaparak, takımını Eskişehirspor karşısına çıkardı. Bursaspor karşısında savunmanın sağında görev verdiği Necip Uysal'ı yedek soyunduran Hırvat teknik adam, bu bölgede Serdar Kurtuluş'a görev verdi. Serdar, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ilk kez ilk 11'de sahaya çıktı. Bilic, Bursaspor maçında 43. dakikada oyundan aldığı Oğuzhan Özyakup'a Eskişehirspor maçında ilk 11'de şans tanıdı. Bursaspor karşısında Oğuzhan'ın yerine oyuna giren ve ikinci yarıda atılan golde asist yaparak, takımının galibiyetinde rol oynayan yeni transfer Jose Sosa ise yine yedek kulübesinde oturdu.

Haberin Devamı

Tribünler boş kaldı

Beşiktaş ile Eskişehirspor arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Spor Toto Süper Lig 4. hafta maçında tribünler yine boş kaldı. Siyah-beyazlıların ligdeki Çaykur Rizespor ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki Asteras maçlarına ilgi göstermeyen taraftarlar, Eskişehirspor karşılaşmasında da takımlarını yalnız bıraktı. İstanbul'da yağmurlu ve soğuk havanın da etkisiyle tribünlerin büyük bölümü boş kalırken, karşılaşmayı 3 bine yakın sporsever izledi. Saat 19.00 itibariyle bine yakın bilet satıldığı öğrenilirken, kombine kart sahipleriyle birlikte karşılaşmayı izleyenlerin sayısı maç başlarken 3 bini buldu. Bu arada 100 kadar Eskişehirspor taraftarı da kendilerine ayrılan eski açık tribündeki yerlerinden takımlarını destekledi.

Haberin Devamı

Beşiktaş 1-1 Eskişehirspor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!