Bayramlık almaya gitti kurşuna hedef oldu

Güncelleme Tarihi:

Bayramlık almaya gitti kurşuna hedef oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2014 17:39

Bayramlık almak için gitti pazarda teyzesiyle birlikte onlarca kişinin arasında yürüyen 9 yaşındaki Semanur Culum bir anda yere yığıldı. Teyzesi ve çevredekiler ne olduğunu anlayamadı. Semanur 'un başını pazar tezgahına vurduğu zannediliyordu ancak korkunç gerçek hastanede ortaya çıktı. Küçük kızın başında kurşun olduğu tespit edildi.

Haberin Devamı

Olay Esenler'de perşembe günü saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Teyzesi Emine Özcan ile sokak arasına kurulan pazarda ilerleyen Semanur Culum biran da yere yığıldı. Ne olduğunu anlayamayan teyze Özcan çevredekilerden yardım istedi. Çevredeki vatandaşlar, Semanur'u bir araca bindirip hastaneye götürdü. Özel bir polikliniğine götürülen Semanur'a ilk müdahale burada yapıldı. Semanur daha sonra Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Acil servisine götürülen Semanur'un kafasında kurşun olduğu belirlendi. Beyin Cerrahisi servisine kaldırılan Semanur yoğun bakıma alındı.

"SEN BENİM YÜREĞİME ATEŞ KOYDUN"

Hayati tehlikesi devam eden 9 yaşındaki Semanur'un ailesi perişan oldu. Hastane önünde bekleyen anne Elif Culum, "Allah rızası için, eğer sen kimsen, vicdanın, evladın yok mu? Ailen yok mu? Hiç mi düşünmedin o silahı sıkarken? Sen benim yüreğime ateş koydun. Allah'a havale ediyorum, beter olasın. Duyunlar görenler söylesin. Bütün aile mahvoldu. O küçücük bir kız çocuğu.Yalvarıyorum size duyan gören varsa söylesin. Allah o insanı da bildiği gibi yapsın elleri kırılsan bu silah sıkanları" diye konuştu.

Haberin Devamı

"DOKTORLAR ÜMİT VERMİYOR


Teyze Özcan'ın kocası Mehmet Özcan ise doktorların Semanur'un hayatından ümitli olmadığını kendilerine söylediklerini belirterek "Bayramlık almaya gittiler böyle bir olay oldu. Burada öğrendik kurşun olduğunu. Şimdi yoğun bakımda. Pazarın, kalabalığın içinde nerden geldiği belli değil. Bir an önce bulunmasını istiyoruz. Çok kötü durumda. Bekleyeceğiz ümit kesilmez ama bilmiyorum doktorlar ümit veremiyor. Hiç kimse de görmemiş. Bin 500, 2 bin kişi varmış. Birden düşüyor. Kaldırıp götürüyorlar. Sonra buraya getiriyorlar. Burada kurşun var dediler. Bilmiyorduk biz kafasını pazar tahtasına vurdu zannettik." şeklinde konuştu. Polis, 9 yaşındaki Semanur'u vuran kurşunu sıkan kişiyi bulmak için çalışma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!