Atalay Demirci'nin ilk film heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Atalay Demircinin ilk film heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 01:10

“Yetenek Sizsiniz” yarışmasını geçen yıl birinci tamamlayan Atalay Demirci, ilk sinema filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimleri Sarıyer Kısırkaya ormanlarında süren “Güvercin Uçuverdi”, Mart 2015’te vizyona girecek.

Haberin Devamı

Filmde, uçmaya ve pilotluğa meraklı bir özel halk otobüsü şöförü Yüksel Güvercin karakterini canlandıran Atalay Demirci, içinde küçük bir kulube ile Kore savaşında kullanılan bir uçağın olduğu sette gazetecilerle buluştu. Usta oyuncular Salih Kalyon ve Ali Erkazan’la genç oyuncu Tuana Türkay’ın da rol aldığı imajıyla dikkat çeken Demirci, bu haliyle usta oyuncu Öztürk Serengil’e benzetildi. Tuana Türkay’ın canlandırdığı Sema karakterine aşık özel halk otobüsü şöförüyle, Sema’nın peşindeki gerçek hava pilotunun öyküsü üzerine kurulu film için büyük bir set kuruldu.

Atalay Demircinin ilk film heyecanı

Gişe hak ettiği kadar olur

Haberin Devamı

İlk filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Atalay Demirci, filmin gişesiylle ilgili soruya şu yanıtı verdi: “Film hak ettiği kadar gişe alır. Biz çok güzel bir aile filmi yapıyoruz ve yaptığımızın arkasındayız. Her yaştan insanın izleyeceği bir film yaptık ve vizyona gireceği mart ayını bekliyoruz.” Atalay Demirci, ünlü komedyenler Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Ata Demirer arasında kendini nereye koyduğu hakkındaki soruya da, “Onlar çok başarılılar, Şahan 7 milyon gişe yaptı bence bu bir başarıdır ben onlarla rekabet kafasında olan biri değilim. Onları rakip olarak görmüyorum, umarım yaptıklarım onlar kadar başarılı olur diye dua ederim.”

Atalay Demircinin ilk film heyecanı


Sensei Kamil
Filmde Kore gazisi ve kendini dış dünyaya kapatmış emekli bir pilotu canlandıran Ali Erkazan, film ve komedi dünyası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Erkazan, “Film çok başarılı olacak, ben ümitliyim. Atalay da başarılı bir oyuncu, elinden gelen her şeyi yapıyor. Filmde ben kafayı hafif uçurmuş Sensei Kamil adında eski bir pilotu canlandırıyorum. Filmde Atalay’ın canlandırdığı Yüksel Güvercin karakteri benim evime sık sık gelip gitmeye başlıyor ve ona pilotluğu öğretmemi istiyor, ben de onu sonuçta uçuruyorum.”

Atalay Demircinin ilk film heyecanı

Haberin Devamı

Komedi oynamak çok keyifli
Filmde, iki erkek arasında kalan Sema adındaki genç bir kızı canlandıran Tuana Türkay, “İlk filmim bir gerilim filmiydi. Komedi oynamak çok keyifli. Gerçekten güzel bir iş. Bu benim ikinci filmim daha önce ‘Eksik Sayfalar’ adında bir filmde oynamıştım. O film çok güzeldi ama gereken ilgiyi göremedi. Gerek senaryosu gerekse çekimleri açısından başarılı bir filmdi ama zamanlama açısından başına gelen talihsizlikler yüzünden gereken ilgiyi izleyiciden alamamıştı” diyor.

Atalay Demircinin ilk film heyecanı


Aşk sorusuna yanıt yok
Tuana Türkay, Engin Akyürek’le aralarında çıkan aşk haberleri için yorum yapmadı. Türkay, “Bu benim özel hayatım yorum yok” demekle yetindi.

BAKMADAN GEÇME!