Carlo Ancelotti Cristiano Ronaldo transferi konusunda son noktayı koydu

Güncelleme Tarihi:

Carlo Ancelotti Cristiano Ronaldo transferi konusunda son noktayı koydu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2014 16:55

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, takımın yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun eski kulübü Manchester United'a transfer olacağı iddiasını "saçmalık" olarak değerlendirdi.

Haberin Devamı

Villarreal ile yapacakları lig maçı öncesinde basın toplantısında konuşan Ancelotti, Ronaldo'nun 140 milyon sterlin karşılığında Manchester United'a transfer olacağı yönünde İngiliz basınında yer alan iddiaları yalanladı.

Portekizli oyuncunun Real Madrid'te mutlu olduğunu vurgulayan İtalyan teknik adam, "Ronaldo, kendini kulübüne tamamen adamış durumda ve Madridli taraftarlar ondan çok memnun. İngiliz basında yer alanlar sadece saçmalık" dedi.

Portekizli golcünün dünyanın en iyi futbolcusu olduğunu öne süren Ancelotti, "O, şüphesiz belli bir süredir en iyi futbolcu. Harika bir profesyonel, karakterli ve lider. Onu destekleyerek hem mental hem de fiziksel açıdan bu seviyede kalması için her şeyi yapmalıyız. Ronaldo da kupalar kazanmamıza yardımcı olacak" ifadelerini kullandı.

Takım kalecileri Iker Casillas ve Keylor Navas arasında problem yaşanıp yaşanmadığına ilişkin soruyu da yanıtlayan Ancelotti, "İkisi de çok formda. Yemeğe çıkıp çıkmadıklarını bilemem ama profesyonellik açısından ve takım arkadaşı olarak birbirlerine saygılılar. Hangisinin formda olduğunu söyleyemem. Villareal maçında kaleyi koruyan, en formda kalanı olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!