İstanbul'da gece yağmur etkili oldu

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda gece yağmur etkili oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2014 08:13

İSTANBUL’da dün akşam saatlerinde başlayan yağmur, gece de aralıklarla etkisini sürdürdü. Yetkililer, yağışın sabah saatlerinde rüzgarla birlikte etkisini artırmasının beklendiğini belirterek vatadaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Haberin Devamı

Marmara Bölgesi, Balkanlar üzerinden gelen yağışlı havanın etkisi altına girdi. İstanbul’da dün akşam saatlerinde başlayan yağmur aralıklarla gece boyunca devam etti.

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yağış sırasında Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde gezen vatandaşlar yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar yanlarında bulunan şemsiyelerini açarak yağmurdan korundu. Yağış nedeniyle yollarda da kısa sürede su birikintileri oluştu.

Haberin Devamı

Meteoroloji yetkilileri, sabah saatlerinden itibaren İstanbul’da yağışın etkisini artırmasının beklendiğini açıkladı. Yağışın şiddetli rüzgarla birlikte zaman zaman fırtınaya dönüşeceğini belirten yetkililer, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olmasını istedi. Yağışla birlikte hava sıcaklıklarının da düşmesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU İÇİN UYARI

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, son değerlendirmelere göre bugün akşam saatlerinde Erzincan ve yarın sabah saatlerinden sonra Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır'da yağmur görüleceği belirtildi.

Yağmurun, yarın öğle saatlerinden sonra Erzincan ve Erzurum'un güney ilçeleri ile Ağrı il genelinde yer yer etkili olacağının tahmin edildiği kaydedilerek, ilgililerin ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!