Çatı katı feryadı

Güncelleme Tarihi:

Çatı katı feryadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2014 01:17

Çöpten ekmek topladığını söyleyen engelli baba, küçük yaştaki kızını da alıp, bir apartmanın çatısına çıktı. Kızını okula gönderemediğini söyleyen engelli baba, “Suriyelilere yardım var, bize yok” diye isyan etti.

Haberin Devamı

Olay, Yenimahalle Bağdat Caddesi ile 407. Cadde’denin kesişimindeki bir apartmanın çatısında yaşandı.
Abdullah K. isimli engelli, yanına küçük yaştaki kızını da alarak tepkisini duyurmak için çatıya çıktı. Abdullah K. ve kızı, çatıdaki kiremitleri aşağıya atmaya başladı. Bu esnada yoldan geçen vatandaşlar durumu polise ihbar etti. Olayın yaşandığı noktaya kısa süre sonra gelen polis ekipleri, yolu trafiğe kapattı. Bölgeye yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. İtfaiye görevlileri önlem olarak yola branda serdi.

POLİSLER İKNA ETTİ

Engelli vatandaş ve kızını indirmek için çatıya çok sayıda polis memuru çıktı. Çok geçmeden küçük kız, bir polis memuru tarafından kucaklanarak aşağıya indirildi. “Suriyelilere yapılan yardım bizlere yapılmıyor” diye isyan eden engelli vatandaş da bir süre sonra polisler tarafından ikna edildi.

Haberin Devamı

DEVLET YARDIM ETMİYOR

Abdullah K. isimli engelli ambulansa alındığı sırada, “Dışkapı Hastanesi'nde çocuğumla beraber çöpten ekmek toplayıp yiyorum. Çocuğum okula gidemiyor. Devlet, Suriye'ye yardım ediyor, bizim gibi çöpten ekmek toplayan insanlara yardım etmiyor” dedi. Kızı ile birlikte ambulansa alınan şahıs, daha sonra hastaneye götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!