Olcan öyle bir şey yaptı ki

Güncelleme Tarihi:

Olcan öyle bir şey yaptı ki
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2014 21:37

Skoru 2-0 yapan golün ardından diğer takım arkadaşlarının Galatasaray yarı sahasına geçtiğini gören Olcan Adın, Sivassporlular'ın santra yapmasını engellemek için durdu ve rakip yarı sahada bekledi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da bu sezon ilk kez ilk 11'de forma giyen Olcan Adın, hem etkili futbolu hem de 'uyanıklığı' ile takımına büyük katkı sağladı. 19. dakikada Chedjou'nun attığı golün asistini yapan Olcan, 30. dakikada da penaltı yaptırdı.

Penaltıyı kullanan Burak'ın fileleri havalandırmasının ardından sahada bir dizi ilginç olay yaşandı. Gol sevinciyle Burak Yılmaz'a koşan Galatasaraylı futbolcular daha sonra el ele verip, saha kenarındaki teknik direktör Cesare Prandelli'ye koştu.


Olcan öyle bir şey yaptı ki


ANİDEN DURDU
Takım arkadaşlarıyla birlikte Prandelli'ye koşan Olcan, bir anda yanındakinin elini bırakıp Sivasspor yarı sahasında kaldı ve bekledi. Maçı seyredenler önce Olcan'ın, kendisini haftalardır doğru dürüst oynamayan Prandelli'yi protesto ettiğini sandı. Ancak gerçek daha sonra anlaşıldı...
Diğer tüm arkadaşlarının Galatasaray yarı sahasına geçtiğini gören Olcan, santra yapmak için orta noktaya giden Sivassporlu futbolcuların oyunu başlatmalarına engel olmak için rakip sahada bekledi.

Haberin Devamı


PRANDELLI DAHA ÖNCE TEBRİK ETTİ
Galatasaray Futbol Takımı yetkilileri, Prandelli ile Olcan arasında hiçbir sorun olmadığını belirterek, "Olcan penaltı kararı verildikten sonra su içmek için saha kenarına geldiğinde Prandelli kendisini tebrik etmişti" dediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!