Fikret Orman: Aysal'ı yadırgadım, sözleri etik değil

Güncelleme Tarihi:

Fikret Orman: Aysalı yadırgadım, sözleri etik değil
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2014 20:47

Beşiktaş Başaknı Fikret Orman, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın son dönemde Beşiktaş ve Fenerbahçe hakkında yaptığı açıklamaları doğru bulmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman devletten kaynak almadan yaptıkları Vodafone Arena Stadı’nı bu sezon sonuna yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Orman dün gece ekonomi basınıyla bir araya geldiği toplantıda yeni stad ile birlikte gelirlerinin artacağını 2016 yılı itibariyle Beşiktaş kulübünün ekonomi anlamında yeni bir döneme başlayacağını söyledi. Orman, “Hedefimiz sezon sonunda şampiyonluk kupasını Vodafone Arena’da kaldırmak” diye konuştu.

Orman’ın gecede verdiği mesajlardan satırbaşları aşağıda detayları ise yarın Hürriyet gazetesinde:

* Stat ağustos ayında biterdi ancak maliyetli bir iş. Paraya bakıyor. Para varsa biter. İnaşaatta sadece saat 22:00-06:00 arasında çalışabiliyoruz.
* 50 milyon doları buldu stadyumu yapılan harcama. Yolun yarısından çok ilerideyiz.
* Deniz seviyesinin altında stadyumun temeli. Türk Telekom Arena'ya bakacak olursanız ondan çok zor bir proje.
* Mali fair play soruşturması sebebiyle Kasım ayında UEFA'ya ek bilgiler vereceğiz. Avrupa ligindeki mücadelemizi etkilemeyecek. Gelirinizden fazla harcamayın ek bütçe ile gidin gibi hususlar var. ‘Borçlarınızı artırmayın’ diyor UEFA.
* UEFA'ya verdiğimiz verilerin hepsi doğrudur. Yalan beyanımız yok. Bu işten bir şey çıkmaz.
* Etik olarak Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Fener şöyle Beşiktaş böyle demesini yadırgadım. Etik bulmadım. Bugüne kadar rakiplerimizle alakalı böyle değerlendirmelerde bulunmamaya dikkat ettik. Yanlış buluyorum.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!