Galatasaray 2 - 1 Sivasspor

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray 2 - 1 Sivasspor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2014 06:02

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasının açılış maçında Sivasspor'u 2-1 mağlup ederek kötü gidişe son verdi. Sarı kırmızılı futbolcular el ele vererek Prandelli'ye koştu. Galatasaray'ın gollerini 19. dakikada Chedjou ve 32. dakikada Burak penaltıdan kaydetti. Sivasspor'un tek sayısı ise 70. dakikada Chrisantus'dan geldi.

Haberin Devamı


GALATASARAY:
Muslera - Chedjou, Felipe Melo, Semih Kaya - Veysel, Selçuk, Dzemaili, Tarık - Wesley Sneijder - Olcan, Burak Yılmaz
SİVASSPOR: Ertuğrul, Cicinho, Da Costa, Ümit, Ziya, İbrahim Toraman, Burhan, Kadir, Adem, Aatıf, Utaka



Galatasaray 2 - 1 Sivasspor



GOLLER CHEDJOU VE BURAK'TAN
Galatasaray, Sivasspor karşısında ilk 45 dakikayı 2-0 önde kapattı. Sarı kırmızılıların ilk golünü 19. dakikada kafa vuruşuyla Chedjou kaydederken 32. dakikada kazanılan penaltı atışını da Burak gole çevirerek ilk 45 dakikanın skorunu belirledi.


SİVASSPOR GOL ÜSTÜNE GOL KAÇIRIYOR
Sivasspor karşılaşmaya çok etkili başladı. Misafir takım ilk 15 dakikada Utaka ile 2 ve Aaatıf ile 1 net gol pozisyonundan yararlanamadı.

ARENA BOŞ KALDI
Galatasaray taraftarı takımını yalnız bıraktı. Geçen yıl 45 bin seyirci ortalamasına oynayan sarı kırmızılı takım, bu sene boş tribünlere oynamaya başladı.

Passolig, E-bilet uygulamasını protesto eden Galatasaray taraftarı, sezon başından bu yana ortaya koyduğu futbolu eleştirdiği takımını Sivasspor maçında tribünleri iyice boş bıraktı. Anderlecht ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında 32 bin seyirciye oynayan Galatasaray, karşılaşmanın Cuma günü olması nedeniyle de Sivasspor maçına ilgi göstermedi.

4.yıldız rekabetinin yaşanacağı sezonun Türk Telekom Arena’daki ilk seyircili lig maçında stattaki büyük boşluklar dikkat çekti.

Haberin Devamı


MAÇ ÖNCESİ İSTATİSTİKLER
Sezona istediği gibi başlangıç yapamayan ve geçtiğimiz haftayı da yönetim kriziyle boğuşarak geçiren sarı kırmızılılar 3 hafta sonunda topladığı 4 puanla 9. sırada bulunuyor. İlk hafta Bursaspor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle ayrılan sarı kırmızılılar 2. hafta Eskişehirspor ile golsüz berabere kalmıştı. Galatasaray geçtiğimiz hafta ise Balıkesir deplasmanından sürpriz bir şekilde 2-0 mağlubiyetle İstanbul'a dönmüştü.


3 haftada rakip filelere sadece Bursaspor maçında gol atabilen Galatasay kendi kalesinde ise yine 2 gol gördü.

Haberin Devamı


Rakip Sivasspor ise ilk 3 hafta sonunda galibiyetle tanışamadı. İlk hafta evinde Gaziantepspor'a 2-1 mağlup olan Yiğidolar, 2. hafta deplasmanda Akhisar ile 2-2 berabere kalmıştı. Kırmızı beyazlılar geçtiğimiz hafta ise evinde Konyaspor ile golsüz berabere kalmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!