Ulan İstanbul'un 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Ulan İstanbulun 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2014 15:55

Ulan İstanbul 15. yeni bölümü ile 29 Eylül pazartesi günü ekranlara geliyor. İşler bir anda ciddiye binmiş, Ceyhun ile evliliğin ucuna kadar gelen Derya artık korkmaya başlamıştır..

Haberin Devamı

Ulan İstanbul’un 15. bölümünde yine curcuna var.. Ceyhun, Derya’dan, evlilik tarihi almak nüfus cüzdanını istemiştir. Hemen Kandemir Abi’nin yanına koşan ve ona dert yanan Derya ne yapacağını bilemez durumdadır. Kandermir’in aklına ise bu işten yakayı sıyırmak için dahiyane bir fikir gelir. Herkes elinden geldiği iğrenç olacak ve Ceyhun ile ailesini kendilerinden tiksindirecektirler. Bakalım Ceyhun gördükleri karşısında pes edecek mi?

Ulan İstanbul’da geçtiğimiz haftanın en çok güldüren repliği:

+Bak bunu güzel söyledin

- Ben söylemedim.. Alman yazar Goethe yazmış..

+ Niye.. Kağıt bulamamış mı?

YENİ PLAN: İĞRENDİRMEK

Diziyi yakından takip edenlerin bildiği gibi Nevizadeler bir ara bütün parayı denkleştirmişler ve İstanbul’u terkedip Bodrum’a yerleşme planları yapmışlardı. Tam eşyalarını toplamış mahalleden ayrılacaklarken biriktirdikleri 1 trilyon Hayati tarafından çalınmış ve hırsızın kim olduğunu bilmedikleri için bütün planları suya düşmüştü. Kaybettikleri parayı bulmak için İstanbul’un altını üstüne getirmişlerdi fakat başarılı olamamışlardı. Bütün bunlar yetmezmiş Ulan İstanbul’un bu hafta 29 Eylül pazartesi günü yayınlanacak 15. Bölümünde ‘Sevimli hırsızlarımız’ bir de Derya’yı Ceyhun’un elinden kurtarmak için uğraşacaklar. Çünkü Ceyhun kendini evilik moduna iyice sokmuş ve artık Derya ile evlenmeye kesin gözle bakmaktadır. Bakalım Kandemir’in bu hafta kendilerini Ceyhun’dan iğrendirmek için yapacakları işe yarayacak mı?

Haberin Devamı

CEHYUN DUMURA UĞRAR

Karlos, Kandemir ve Ferdi hazırladıkları plan dahilinde, Ceyhun'u kendilerinden soğutmak için ellerindne geleni yaparlar. Bu arada geçtiğimiz hafta Ulan İstanbul, geceyi Reaksiyon ve Karadayı'nın önünde tamamlamıştı. #yenidenbaşlamak etiketi ile beraber atılan Tweet'ler ile gecenin en çok konuşulan dizisi olmuştu.

Ulan İstanbulun 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Ulan İstanbul 15. Bölüm 29 Eylül Pazartesi günü Kanal D'de olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!