Renkli koltuk trendi

Güncelleme Tarihi:

Renkli koltuk trendi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2014 15:40

Renkli dekorasyon seviyor ama cesaret edemiyorsanız, renkli koltukları tercih ederek dekorasyonunuzu renklendirebilirsiniz...

Haberin Devamı

Tekli koltuklar her evin vazgeçilmez mobilya parçalarındandır. Genellikle renkli mobilyalar kullanmaktan çekinsek dahi iş tekli koltuklara gelince daha cesur davranabiliriz.

Renkli koltuk trendi


Klasik ve modern çizgilere sahip mobilyalarda renkli kumaş döşemesini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tekli bir koltuk, puf ve dekoratif kırlentleri birbirine kombin kumaşlardan seçerek evinize renk katabilirsiniz.

Renkli koltuk trendi


Koltuklarınızın kaplamasında kullanabileceğiniz değişik bir kumaş döşeme seçeneği de koltuğun sırt ve oturma kısımlarını farklı renklerde tercih etmek olabilir. Özellikle küçük evlerde kanepelerinizde büyük desenli kumaşlar tercih etmek gözü yorabilir. Ancak tekli koltuk ve berjer koltuk modellerinde desenler ve renkler gözü yormak yerine bilakis odanıza renk ve ışık katacaktır.

Renkli koltuk trendi


Özellikle klasik modele sahip mobilyalarınızda canlı tonlarda renkler tercih ederek hem odanıza renk katmış hem de mobilyalarınızı biraz daha güncelleştirmiş olursunuz.

Renkli koltuk trendi

BAKMADAN GEÇME!