Normal hayatta işçi, yatakta AJAN

Güncelleme Tarihi:

Normal hayatta işçi, yatakta AJAN
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2014 15:03

Almanya'da 37 yaşındaki bir adam, anahtarlığa benzeyen kamerası ile seviştiği kadınları kaydetti. Ayrılmak istediklerinde ise kadınlara çektiği görüntüler ile şantaj uyguladı.

Haberin Devamı

Almanya'da görülen davada 37 yaşındaki zanlı Mirko B., seks yaptığı kadınları gizlice kamera ile çekip, görüntüler ile şantaj uyguladığı için yargılandı.

"ÇIPLAK OLDUĞUN FİLMİ YAYIMLARIM"
İnşaat alanında kalifiye işçisi olarak çalışan Mirko B., araba anahtarına benzeyen kamerası ile aldığı özel görüntülerle iki kadına şantaj uyguladı.
Evinde ziyaret ettiği kadınlarla sevişmeden önce kamerasını yatak odasına yerleştirip kayıt yapan Mirko B., ilişkilerini bitiren kadınları "Çıplak olduğun filmimizi yayımlarım" sözleri ile tehdit etti.

Kızını tehdit eden adamı ciddiye alan anne, polise ihbarda bulundu. Bunun üzerine Mirko B., bilgisayarındaki seks videosuna rastlayan emniyet güçleri tarafından göz altına alındı ve zanlı 12 ay denetimli serbestlik ve 100 saat sosyal hizmet ile yargılandı.

ONA KIZGIN DEĞİLLER
Duruşmadan sonra pişman olduğunu ifade eden mahkum Mirko B., "Yaptığım büyük bir aptallıktı. Kadınlardan hiç birini kaybetmek istemedim" diye konuştu.
Kadınlar ise Mirko B.'ye kızgın olmadığını belirterek, "Onun hakkında kötü bir şey söyleyemem. Ne yaptıysam bilerek yaptım, beni zorlamadı" dedi.

*Temsili fotoğraf.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!