Sanatçı Prenses İstanbul’da

İstanbul’da gerçekleşen en önemli sanat etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı ArtInternational’ın ikincisi Haliç Kongre Merkezi’nde açıldı.

Haberin Devamı

İstanbul’un geçen yılki en önemli sanat etkinliklerinden biri olarak kabul edilen ArtInternational Fuarı, ikinci kez sanatseverlere kapılarını açtı. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen bu özel sanatsal etkinliğe birçok ünlü isim katıldı. Aynı günün akşamında
ise Çiğdem Simavi bu özel fuar için İstanbul’da bulunan Litvanya Prensesi Ira Fürstenbergle onuruna sergi alanı içerisinde bulunan VIP lunch salonunda yakın dostlarına küçük bir davet verdi. Konuklar davette Prenses Ira Fürstenbergle’in kendi tasarladığı eserleri yakından inceleme fırsatı da buldular. Amerika’dan Çin’e Suudi Arabistan’dan Finlandiya’ya kadar 24 ülkeden 80 galeri katıldığı resimden heykele kadar birçok sanat alanından eserlerin yer aldığı ArtInternational, 28 Eylül’e kadar açık.

Haberin Devamı

Çocuklar sanatla buluştu
Yıldız Holding, uluslararası çağdaş sanat fuarı Art International kapsamında Ülker Çocuk Sanat Atölyesi’ni açtı. Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker’in ev sahipliği yaptığı açılışa iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri çocuklarıyla katıldı. Ünlü anneler ve çocukları, Sanat Atölyesi’nde resim yapıp hünerlerini sergiledi. Fuarda çeşitli atölye çalışmalarına katılan çocuklar, özel eğitmenler eşliğinde fuar turu da yaptı

X 360, Sunset’te
İstanbul’un popüler adreslerinden Ulus’taki Sunset Grill Bar, eğlencesi ve lezzetli yemeklerinin yanı sıra sanata verdiği destekle de dikkat çekiyor. Müşterilerine Burhan Doğançay imzalı tabaklar ve şarap şişeleri eşliğinde servis yapan Sunset’in sahibi Barış Tansever, şimdi de ünlü Fransız sanatçı Laurent Bolognini’nin “X 360” isimli eserini sanatseverlerle buluşturuyor. Sanatseverler, İstanbul’da ikinci kez düzenlenecek olan Art International Fuarı kapsamında Bolognini’nin yeni eserini Sunset’de bu hafta sonu görme fırsatı yakalayacaklar.

Yazarın Tüm Yazıları