Kalem etek ve spor ayakkabı nasıl kombinlenir?

Güncelleme Tarihi:

Kalem etek ve spor ayakkabı nasıl kombinlenir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2014 01:10

"Kalem etekle spor ayakkabı mı giyilir?" demeyin. Bu senenin trendlerine siz de uyum sağlayın...

Haberin Devamı

İş hayatının giderek yoğunlaşması ve ofiste şık görünme zorunluluğu sokaklarda yepyeni bir trendin doğmasına neden oldu: Kalem etek-spor ayakkabı kombini. Spor ayakkabının rahatlığını kalem eteğin şıklığıyla birleştiren pek çok moda sever sokaklarda yeni bir akıma öncülük etti. Özellikle moda haftalarına katılan tanınmış pek çok ismin bu ikiliyi farklı şekillerde yorumlaması onları takip eden milyonlara da ilham verdi.

Kalem etek ve spor ayakkabıyı ince kazaklarla, bol üstlerle ve oversized gömleklerle tamamlamak oldukça moda. Peki fark yaratmak için bu trendi nasıl yorumlayabilirsiniz?

Çizgilerden ve baskılardan hoşlanıyorsanız eğlenceli bir kombin yaratabilirsiniz. Sıkça karşımıza çıkan boyuna çizgili eteklerden birini, içerisindeki renklerden birine sahip bir bluzla kombinleyebilir, altına da bilekte biten bir sneaker giyebilirsiniz. Farkınızı ortaya koymak için yine sezon trendlerinden biri olan sırt çantasını elinize alabilirsiniz.

Kalem etek ve spor ayakkabı nasıl kombinlenir

Her zaman spor ve şık giyinmeyi tercih edenlerdenseniz kalem etekle gömleği birleştirmenizin zamanı geldi demektir! Mavi bir eteğin üzerine beyaz gömlek giyerek dikkat çekici bir uyum yakalayabilirsiniz. Mavi etek dikkati bacaklarınıza çekeceği için bütünlüğü bozmamak adına sneaker giymeye özen gösterin. Bu kombinde şıklığı yakalamak için omuzdan asılan bir çanta tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır. Bileğinize takacağınız büyük bir bileklikle artık hazırsınız! İddia ediyoruz bu kombinle ofisin en şık kızı olacaksınız.
Kalem etek ve spor ayakkabı nasıl kombinlenir

Haberin Devamı

Fiziğinize güveniyorsanız ve cesur tercihlerden korkmuyorsanız kombininizde farklı desenleri kullanmanızın zamanı geldi demektir! Desenli bir eteği düz renkli bir body ya da kazakla tamamlayın. Bu kombinde daha cesur spor ayakkabıları rahatlıkla kullanabileceğiniz için renkli modelleri giymekten çekinmeyin. Kombininiz fazlasıyla hareketli olduğu için aksesuar detaylarından uzak durmaya özen gösterin. Bu kombine ekleyeceğiniz şık bir küpe ile farklı bir hava yakalayabilirsiniz.

Kalem etek ve spor ayakkabı nasıl kombinlenir

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!