Gaziantep'e yeni anaokulu

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepe yeni anaokulu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2014 10:17

Şarkıcı Gülben Ergen'in başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneğince Gaziantep'te yaptırılan anaokulu, törenle açıldı.

Haberin Devamı

Güneş Mahallesi'nde Royal Halı'nın yapımını üstlendiği anaokulunun açılış törenine katılan Ergen, konuşmasında, okul öncesi eğitimin lüks değil, şart olduğunu söyledi.

Okul öncesi eğitimin hayatın temel taşı olduğunu ifade eden Ergen, "Çocuklar gülsün diye çıktığımız bu yolda 24'üncü anaokulunu Gaziantep'te açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluğa destek oldukları için hayırsever iş adamımıza ve ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

Yaptırılan okullar sayesinde onlarca çocuğun yüzlerinde gülücükler oluşturduklarını belirten Ergen, bu mutluluğa daha fazla insanın bağışlarla ortak olabileceğini belirtti.

Vali Erdal Ata, kentte eğitim kalitesi anlamında önemli aşamalar kaydedildiğini, daha ileri seviyelere ulaşmak için çaba gösterdiklerini vurguladı.

Hayırsever iş adamlarının destekleriyle eğitim kalitesinin hızla iyileştirilebileceğini vurgulayan Ata, bu noktada Nakıboğlu ailesine teşekkür etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise AK Parti'nin iktidarda olduğu süre boyunca eğitimin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını söyledi.

Şahin, kentteki okul öncesi eğitimi iyileştirmek için önemli çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

Açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığına bağışlanan okul, 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!