Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe'ye 1 milyonluk imza

Güncelleme Tarihi:

Acun Ilıcalıdan Fenerbahçeye 1 milyonluk imza
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2014 10:01

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın büyük önem verdiği '1 milyon üye projesi' tanıtımını Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu Acun Medya üstlenecek.

Haberin Devamı

Bugün Gazetesi'nin haberine göre, ligin ilk 3 haftasında 7 puan toplayan Fenerbahçe'de son günlerde en çok konuşulan konuların başında takımın iki yıldız oyuncusu Emmanuel Emenike ve Diego Ribas'ın disiplinsiz davranışlarıydı. Emenike geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantepspor maçında bir pozisyonda takım kaptanı Emre Belözoğlu ile tartışmış ardından kendisini ıslıklayan taraftarlara el kol hareketleriyle tepki göstermişti. Diego ise milli maçlar nedeniyle lige ara verildiği dönemde teknik heyet tarafından verilen iki günlük izinde dinlenmek ye- rine ailesiyle birlikte Bodrum'a tatile gitmiş bu durum Başkan Aziz Yıldırım'ın tepkisini çekmişti. Yaşanan gelişmelerin ardından iki futbolcuya ceza verilip verilmeyeceği merak konusu olmuştu.

Takımdan özür dilediler

Haberin Devamı

Beklenen gelişme dün gerçekleşti ve Yıldırım önderliğindeki yönetim kurulunun kararıyla her iki futbolcu da para cezasına çarptırıldı. Emenike ve Diego'ya aldıkları cezaları ileten teknik direktör İsmail Kartal öğrencilerinden aynı hataları bir daha tekrarlamamalarnı, takım içinde huzursuzluğa neden olacak ve disiplini zedeleyecek davranışlardan kaçınmalarını istedi. Bunun üzerine ikilinin yaptıkları hatadan hem Kartal'dan hem de takım arkadaşlarından özür diledikleri bildirildi.

‘1 MiLYON ÜYE'DE ACUN ILICALI iMZASI

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın büyük önem verdiği '1 milyon üye projesi'nde lansman tarihinin 15 Ekim olarak belirlenmesinin ardından kampanya detayları da gün yüzüne çıkmaya başladı. Sarı-Lacivertli takımın ilk yıl içinde en az 200 bin üyeyi kazandırnmayı planladığı projenin tanıtım kampanyasını Fenerbahçelilliğiyle bilinen ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu Acun Medya üstlenecek.

Sloganı "Takımına sahip çık"

Kampanya'nın ilk gösterimi 15 Ekim'de yapılacak olan reklam filmi de hazır hale getirildi. "Takımına Sahip Çık" temalı filmin çekimi Urfa'dan Edirne'ye kadar birçok ilde gerçekleştirildi. Aile konseptinin ön planda tutulduğu filmde ayrıca ülkenin 4 bir yanındaki Fenerbahçe taraftarı çocukların anneleriyle olan diyaloglarına yer verildi. Film 15 gün boyunca ulusal TV kanallarında gösterilecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yönetimi 1 milyon üye projesiyle yılda 400-500 milyon lira arası bir gelir kalemine sahip olmayı hedefliyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!