İlhan Ekşioğlu Aysal'ı kendi sözleriyle vurdu

Güncelleme Tarihi:

İlhan Ekşioğlu Aysalı kendi sözleriyle vurdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2014 19:16

Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Galatasaray Başkanlığı'nı bırakan Ünal Aysal'ın 11 Nisan'da Hürriyet'e söylediği, "Aziz Yıldırım ve ekibi tarihin sayfalarına karışmalı" sözlerine gönderme yapıp, "Birileri tarihin sayfalarına mı karıştı?" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'daki seçim süreci, ezeli rakip Fenerbahçe'nin yöneticileri tarafından da yakından takip ediliyor. Bugüne dek konuyla ilgili yorum yapmaktan kaçınan sarı lacivertli yöneticilerden ilk tepki asbaşkan İlhan Ekşioğlu'ndan geldi.

Ekşioğlu, Ünal Aysal'ın 11 Nisan 2014'te Hürriyet Gazetesi'nde yayımlanan röportajında yer alan, "Aziz Yıldırım ve ekibi tarihin sayfalarına karışmalı" bölümünü kesip, fotoğraf olarak tweet attı ve ardından şu mesajı yazdı:
"Aziz Yıldırım ve ekibi Fenerbahçe'nin başarılı geleceği için projeler üretip hayata geçirirken birileri tarihin sayfalarına mı karıştı?"

İlhan Ekşioğlu Aysalı kendi sözleriyle vurdu



ÜNAL AYSAL O RÖPORTAJDA NE DEMİŞTİ?
Bana kalırsa Aziz Bey’den sonra bu gerginlik biter. Aziz Bey vasıtası ile bir grubun büyük Fenerbahçe camiasını ipotek altına aldığını düşünüyorum. Bu grup tarih sayfalarına karışmadığı sürece ne Türk sporunda ne de büyük kulüpler arasında dostluk ve samimi ilişki tesis edilemeyecek.

İlhan Ekşioğlu Aysalı kendi sözleriyle vurdu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!