4 koldan kupa yürüyüşü

Güncelleme Tarihi:

4 koldan kupa yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2014 01:01

Ankara takımları, Türkiye Kupası’nda 7 maça çıkarken, 3’ü bu kulvardaki macerayı tamamladı. En büyük sürprizi Etimesgut Belediye gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Futbolda Türkiye Kupası ikinci tur maçları tamamlanırken, bu etapta mücadele eden Başkent ekiplerinden 4’ü yoluna devam etti, 3’ü kupa macerasına noktayı koydu. Kupada Başkent adına en büyük sürprizi, daha önce Beypazarı Şekerspor’u çalıştırırken kupada elde ettiği başarılı sonuçlarla adını duyuran Mete Işık’ın çalıştırdığı Etimesgut Belediye gerçekleştirdi. Üçüncü Lig temsilcisi, deplasmanda oynadığı maçta Süper Lig ekibi Kayseri Erciyes’i tek golle geçip, turu atladı.
Ligde henüz ritmini bulamayan Ankaragücü, kendi evinde oynadığı maçta Gölcükspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 yenip, adını bir üzt tura yazdırdı.
İkinci Lig ekiplerinden Gölbaşıspor, Kırklarelispor’u penaltı atışları sonucu elerken, Keçiörengücü de sahasında Boluspor’u 2-1 mağlup edip, turu geçti.
Hacettepe, büyük çekişmeye sahne olan maçta Torku Konyaspor’a penaltı atışları sonunda kaybederken, Adliyespor, deplasmanda Diyarbakır BŞB’ye penaltılar sonucu yenildi. Bugsaş ise sahasında 68 Yeni Aksaray’a 1-0 yenilip, kupa defterini kapadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!