Berfu Haşioğlu evlendi

Güncelleme Tarihi:

Berfu Haşioğlu evlendi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2014 01:01

Ekranların sevilen spor spikerlerinden Berfu Haşıoğlu bugün Beşiktaş Belediyesi’nde gerçekleşen sürpriz bir nikâhla dünyaevine girdi. Ünlü simaların şahitlik yaptığı renkli Nikâhı Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar kıydı.

Haberin Devamı

Ünlü spor spikeri Berfu Haşioğlu, uzun süredir birlikte olduğu Avukat sevgilisi Serdar Güzelaydın ile yıldırım nikâhı ile dünyaevine girdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın başkanlık makamında gerçekleşen sürpriz nikâhın şahitliğini ise Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka, Gazeteci Cüneyt Özdemir ve Kayhan Çolakel yaptı.

Berfu Haşioğlu evlendi

Sürpriz olduğu için belediye başkanı Hazinedar’ın makamında gerçekleşen nikâhta oldukça renkli anlar yaşandı. Murat Hazinedar, çiftin nikâhını kıydıktan sonra defteri geline değil, Fikret Orman’a teslim etti. Fikret Orman’ın da defteri cebine koyması herkesi güldürdü. Başkan Hazinedar nikâh kıyımı esnasındaki konuşmasında, “Hep üç çocuk hayalim vardı ama bir çocuğum oldu, kısmet değilmiş, ben sizlere üç çocuk yapın demeyeceğim ama yaparsanız da güzel olur dedi. Murat Hazinedar nikâh boyunca yaptığı espriler hem gelin damadı hem de şahitleri epeyce güldürdü.

Haberin Devamı

Berfu Haşioğlu evlendi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!