Ankara’da yatırım adres değiştirdi

Güncelleme Tarihi:

Ankara’da yatırım adres değiştirdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2014 01:01

Cumhurbaşkanlığı’nın bütünüyle Atatürk Orman Çiftliği’nde Başbakanlık için yapılan yeni binaya taşınacağının açıklanmasının ardından, Başkentte yatırım aksı değişti.

Haberin Devamı

Son dönemde konut sektöründeki nitelikli projelerle ve 1071 Malazgirt Bulvarı ile uzayan Anadolu Bulvarı gibi önemli ulaşım yatırımlarıyla dikkat çeken Yenimahalle; Cumhurbaşkanlığı’nın yeni adresi olmasıyla birlikte Ankara’nın hızlı değer kazanan bölgelerinden biri oldu. Anadolu Bulvarı üzerinde yapımı devam eden AnkaPark projesi ile dikkat çeken Yenimahalle; Cumhurbaşkanlığı’nın ilçe sınırlarına taşınacağının haberinin ardından yatırımcıların gözdesi oldu. Özellikle konut sektöründe nitelikli projelerin öne çıkmaya başladığı bölgede satışlarda artış yaşandığı bildiriliyor. Cadde mağazalarının yapımına devam edilen bölgede ticari hayat da canlanıyor.

PROJELERE İLGİ ARTTI

Yenimahalle’deki en büyük konut projesi olan ve geçtiğimiz nisan ayında satışına başlanılan bin 855 konutluk YDA Park Avenue projesinin yüzde 30 oranında alıcısıyla buluştuğunu belirten firma satış koordinatörü Veysel Arslan, özellikle son bir ayda satış oranlarında yükselme olduğunu, bölgeye yönelen ilginin arttığını söyledi. İhtiyaçların tamamen değiştiğini ve modern yaşamın bir parçası olarak sosyal donatıların ön plana çıktığına değinen Arslan, tüketicilerin konut alırken bir evden fazlasını beklediklerini kaydetti. Sosyal donatıların yanı sıra yatırım değerinin ev sahibi olma kararında öncelikli olduğuna değinen Arslan, Cumhurbaşkanlığı’nın yeni adresi açıklandıktan sonra bölgeye yönelik Ankara dışı taleplerin de arttığını belirtti.

Haberin Devamı

CADDE MAĞAZALARI CANLILIK KATACAK

Projede yer alan farklı çeşitlikteki cadde mağazaları, marka kafe ve restoranlar ile bölgenin ticari anlamda yeni bir boyut kazanacağına değinen Arslan, “Bölgedeki ulaşım kolaylığı yatırımcılara avantaj sağlıyor. Satış ofisinde örnek dairenin yanı sıra sosyal donatılar ile iç ve dış mekanları animasyon filmlerle anlatıyoruz. 4+1 ve 3+1 dairelerden oluşan projenin birinci etabı temmuz 2016’da, ikinci etap ise temmuz 2017’de teslim edilecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!