Cem Boyner: O Vekil'e dava açacağım

Güncelleme Tarihi:

Cem Boyner: O Vekile dava açacağım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2014 01:12

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, AK Parti Milletvekili Oktay Saral'ın, TÜSİAD toplantısı sonrası kendisine yönelik sözlerini yargıya taşıyacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın TÜSİAD Yüksek İstişare Toplantısı'nda kürsüye çıkışı esnasında iş adamı Cem Boyner'in ayağa kalkmadığı iddia edilmişti. Oktay Saral ise, söz konusu iddianın bazı gazetelerde yer alması sonrası, Boyner'e yönelik ağır ifadeler kullanmıştı.

BOYNER: DAVA AÇACAĞIM

Boyner, Saral'ın kendisine yönelik sözlerine ilişkin bugün yazılı bir açıklama yaptı. Boyner yaptığı yazılı açıklamada "18 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşen TÜSİAD Yüksek İstişare Toplantısı sonrasında manipule edilmiş görüntülerle gerçeklerin çarpıtılmasını ve buradan hareketle hakkımda ortaya atılan iftira ve yalanları üzülerek izliyorum. Son olarak İstanbul Milletvekili Oktay Saral'ın husumet yaratma ve hedef gösterme amaçlı beyanları basın organlarında yer aldı. Kişilik haklarıma ağır bir saldırı ve hakaret niteliği taşıyan bu seviyesiz beyanlar hukuki açıdan karşılıksız kalmayacaktır. Yüce yargı nezdinde gerekli hukuki işlemleri 26 Eylül 2014 itibariyle başlatacağımı kamuoyunun bilgi ve dikkatine sunarım" dedi.

Haberin Devamı

NE DEMİŞTİ
AK Partili Saral, Cem Boyner'le ilgili olarak, 'tasmalı köle, ‘jim’ boyun eğmelidir, TÜSİAD kimlikli maskeli anarşist' gibi ağır ifadeler kullanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!