Karabüyü cinayeti

Güncelleme Tarihi:

Karabüyü cinayeti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2014 13:18

Gana Mili Takımı’nın golcü ismi Asamoah Gyan, yakın arkadaşı 'Castro' lakaplı rapçi Theophilus Tagoe’nin ölümüyle suçlanıyor.

Haberin Devamı

Dünya Kupası’nda Gana Milli Takımı ile boy gösteren Asamoah Gyan, kara büyü yapmak ve bunun için rapçi bir arkadaşını kurban etmek iddialarıyla gündeme geldi. Rapçi Theophilus Tagoe ve onun sevgilisiyle tatile çıkan Asamoah Gyan burada ilginç olaylar yaşadı. Kiraladıkları jet skiyle tatilin keyfini çıkarmak isteyen Gyan ve arkadaşları önce Castro’nun kız arkadaşının denize düşmesiyle büyük bir şok yaşadı. Ardından sevgilisini denizden kurtarmak isteyen Castro’nun da suya atlamasıyla olaylar zinciri bir anda farklı boyutlara ulaştı. Castro sudan çıkamadı ve rapçi ismin boğulduğu iddia edildi. Ancak cesedi hala bulunamadı.

Gyan kara büyü mü yaptı?

Daily Graphic isimli gazetenin muhabiri Daniel Kenu, Gana’nın Uganda ile oynayacağı maç öncesi sorduğu bir soruyla Gyan’ı yaşanan ölümün bir numaralı zanlısı haline getirdi. Gyan’a “Kulağa hoş gelmiyor ama sormam lazım. Castro’yu kurban mı ettin” diye soran gazeteci beklediği cevabı alamadı. Ardından Gyan’ın kardeşi Baffour’un da aralarında bulunduğu bir grup tarafından dövülen gazeteci yaşanan olayın ardından yoğun bakıma alındı.

Haberin Devamı

Yakın dostu Castro’yu dini bir ayinle öldürmek ve kara büyü kullanmakla suçlanan Gyan, düzenlediği basın toplantısıyla hakkındaki iddialara cevap verdi. Gyan, “Castro benim kardeşim gibiydi. Bizden biri gibi sevdim onu. Birlikte her şeyi yaptık. Rap şarkılarının çoğunda kendisine destek verdim hatta birlikte yaptığımız bir şarkıyı da çıkarmak üzereydik. Ona zarar vermek dünyada yapacağım son şey olacaktır. Castro ve Janet için her şeyi yaparım” diye konuştu.

Karabüyü cinayeti

Asamoah Gyan ve Theophilus Tagoe....

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!