Şans onlardan yana oldu

Güncelleme Tarihi:

Şans onlardan yana oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2014 12:23

İZMİR’deki Park Bornova Outlet Center’da Ford Focus marka otomobilin talihlisi; noter, Milli Piyango yetkilisi ve ziyaretçilerin huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. Ford Focus Bayraklı’dan Ali Gülçür’ün kuponuna isabet etti.

Haberin Devamı

Park Bornova Outlet Center’in 20 Haziran - 20 Eylül tarihleri arasında düzenlediği otomobil çekiliş kampanyası sonuçlandı. Kampanya süresince, gün içinde yapılan toplam 75 TL’lik alışverişe verilen 51 bin 3 şans kuponu arasında yapılan çekiliş ile otomobil, Bayraklı’da oturan, Adnan Menderes Havalimanı yiyecek-içecek bölümünde görevli Ali Gülçür’ün oldu. Yedek talihli olarak da Bornova Naldöken’de oturan İpek Tuğçe Demirci belirlendi.

Şans onlardan yana oldu

Noter ve Milli Piyango yetkilisi huzurunda yapılan çekilişin ardından Ali Gülçür’ü telefonla arayarak müjdeyi veren Park Bornova Outlet Center Genel Koordinatörü Aysel Öztezel, talihliyi kutladı. Telefonda duyduğu heyecanı ve sevinci dile getiren Ali Gülçür, "Şaka yapılıyor sandım, üç adet kuponla çekilişe katılmıştım. Bir kuponum için 15 TL’lik alışverişim eksikti, tamamlayarak kuponu aldım. Alırken galiba bana çıkacak diye düşündüm ama gerçekleştiğini öğrenmek büyük sürpriz oldu" dedi.

Haberin Devamı

Otomobil gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından talihliye törenle teslim edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!