Kerem Bursin'in dönüşü Şeref Meselesi oldu!

Güncelleme Tarihi:

Kerem Bursinin dönüşü Şeref Meselesi oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2014 11:53

Güneşi Beklerken’den sonra Türkiye’de ikinci projesi olan Kerem Bursin’in yeni dizisi Şeref Meselesi Ekim ayından itibaren Kanal D’de yayınlanacak. İşte dizinin birinci bölüm ilk fragmanı.

Haberin Devamı

Kanal D’nin iç yapımlarının çekimlerini sürdürdüğü Şeref Meselesi’nin reji koltuğunda Altan Dönmez oturacak. Kerem Bursin hayranlarının merakla beklediği iddialı yapım, Ekim'de izleyicilerle buluşacak.

Şeref Meselesi'nin konusu nedir?
Şeref Meselesi’nin temelinde aşk üçgeni yatıyor. Yiğit (Kerem Bursin) ve Şükrü (Emir Kılıç) iki kardeştir. Mahallelerinde oturan Sibel’e (Yasemin Allen) ikisi de aşık olmuştur. İki kardeş arasına giren kadın etrafında dönen olayları konu alan dizi, bir bakıma Kuzey Güney’i de anımsatıyor.

Şeref Meselesi'nin ilk bölüm fragmanı yayınlandı



Şeref Meselesi dizisinin oyuncuları kimler?

Kerem Bursin, Yiğit Kılıç rolüyle ekranlara gelecek. Yiğit yakışıklı ve kendine güveni tam bir adam. Hayatını “Hızlı yaşa genç öl” mantığıyla idame ettiren Yiğit’in karanlık yönleri de var. Babasını kaybettikten sonra kendisine çeki düzen vermek için çabalayacak olan Yiğit, dizi boyunca davranışları değişecek bir karakter olacak.

Kerem Bursinin dönüşü Şeref Meselesi oldu

Haberin Devamı

Emir kılıç rolüyle Kerem Bursin’e eşlik edecek diğer bir oyuncu Şükrü Özyıldız. Emir Kılıç, 22 yaşında olan, abisinin tam zıttı ve başarılı bir delikanlı. Hukuk fakültesini birincilikle bitiren ve her ne olursa olsun iyi ahlakından vazgeçmeyen Emir, vicdan sahibi birisi. Dizinin ‘İyi polis’ini oynayacak.

Haberin Devamı

Kerem Bursinin dönüşü Şeref Meselesi oldu

Yasemin Allen ise diziye ayrı bir hava katacak. Sibel, 21 yaşında açıköğretim mezunu genç ve güzel bir kız. Mankenlik yaparak eve katkıda bulunmaya çalışan ve Yiğit’le yaşadıklarından sonra ondan nefret eden birisi. Sibel, hayatındaki yeni gelişmelerle birlikte aşkı mı yoksa parayı mı seçeceğini hep birlikte göreceğiz.

Kerem Bursinin dönüşü Şeref Meselesi oldu

BAKMADAN GEÇME!