Cora Schumacher: Köpeği kadar değer görmedim

Güncelleme Tarihi:

Cora Schumacher: Köpeği kadar değer görmedim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2014 11:43

Ralf ve Cora Schumacher çiftin boşanma haberi medyada bomba etkisi yarattı. Şimdi ortaya çıkan detaylara göre Schumacher çifti, üç yıl önce ilk defa ayrılma kararı aldı.

Haberin Devamı

Bild gazetesi haberinde, Cora ve eski formula 1 pilotu Ralf Schumacher'in sadece avukatlar üzerinden iletişim kurduğunu açığa vurmuştu. Cora'nın avukatları, müvekkilini ve 13 yaşındaki oğlunu korumak adına dava ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayacağını belirtirken, Closer dergisi belgelere dayanarak boşanmada uzlaşmaya varılamayacağını öne sürdü.

"AYAKKABI KUTUSUNDA YAŞAMAK ZORUNDAYIM"
Closer ayrıca, Cora'ya Salzburg, Düsseldorf ve Saint-Tropez'deki evler için ev yasağı konduğunu ve sadece Bergheim'deki eve girmesi için izin olduğunu öne sürdü.

İddialara göre ev yasağını hazmetmeyen Cora, "Bir ayakkabı kutusunda" yaşamak zorunda olduğundan yakındı.

"KÖPEĞİ KADAR DEĞER GÖRMÜYOR"
Medyaya bilgi sızdıran Schumacher çiftine yakın kişiler, Cora'nın köpeği kadar değer görmediğini öne sürdü. Ralf, meğer köpeğini her özlediğinde onu özel jete bindirip kendisine kavuşurken eşi Cora'ya aynı jestte bulunmuyor.

Haberin Devamı

Bunun yanı sıra Cora, hala evli olduğu eşi Ralf'dan her ay aldığı 10 bin Euroluk nafakayı yetersiz buluyor. Bu da yetmiyormuş gibi Ralf'ın, Cora'nın kredi kartlarını iptal ettiği söyleniyor.

GİZEMLİ EVLİLİK

Cora Schumacher: Köpeği kadar değer görmedim

Bild, haberinde Schumacher çiftin düğününe değinerek, nikahta bulunan Cora'nın babasının ilişkilerinden şüphelendiğini ve "Bu ilişkide ters giden birşey var" dediğini belirtti.

Ralf Schumacher, evliliği boyunca eşine duyduğu aşkı her fırsatta dile getirse de dedikodulara engel olamadı. Cora'nın başka adamla ilişkisi, Ralf'in ise eşcinsel olduğu kulaktan kulağa yayıldı. Ancak bu tür dedikodular bir süre sonra unutulduysa da çift, üç yıl önce yollarını ayırmaya karar verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!