Eğitime destek

Güncelleme Tarihi:

Eğitime destek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2014 10:58

AYDIN Büyükşehir Belediyesi, 2014 - 2015 eğitim öğretim yılı kapsamında Sultanhisarlı çocuklara eğitim etkinlikleri düzenledi.

Haberin Devamı

6'ıncı sınıflardan başlayarak 11'inci sınıflara kadar tüm öğrenciler, etkinliklerden ücretsiz yararlanacak. Sultanhisar Kültür Merkezi'nde düzenli olarak gerçekleşecek etkinliklerde satranç, bağlama, keman, resim çalışmalarının yanı sıra çocuklar, halk oyunları da oynayabilecek. Bunların dışında Matematik, İngilizce, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Fizik ile Fen ve Teknoloji dersleri için etüt çalışmaları yapılacak. Öğrenciler, 30 Eylül 2014’e kadar kayıt yaptırabilecek.
Yerel yönetim anlayışlarında çocuklar ve gençlerin farklı bir yeri olduğunu söyleyen CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Sultanhisar Kültür Merkezi'nde yıl boyu düzenleyeceğimiz eğitim etkinlikleriyle çocuklarımızın gelişimine büyük katkı sağlayacağız. Bu merkezler Aydınlı çocuklarımızın ikinci yuvası oldu. Hizmette altın çağını yaşayan Aydınımız, eğitimde de yetişen çocuklarımızla altın çağını yaşayacak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!