Kıvanç'ın reytingi düştü

Güncelleme Tarihi:

Kıvançın reytingi düştü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2014 08:34

'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde sıkıntıların ardı arkası kesilmiyor. Dizi, bu sezona da kötü başladı. Son bölümü 23'üncü oldu.

Haberin Devamı

Bölüm başına aldığı 60 bin TL ile ekranların en pahalı oyunucusu olan Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü oynadığı, Star TV'deki 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi sezona kötü başladı. Farah Zeynep Abdullah ile Fahriye Evcen'in de rol aldığı dizinin reyting sıralamasında 23'üncü olan ilk bölümü 1 milyon TL'ye mâl olmuştu.

'Kurt Seyit ve Şura' AB'de 7, TOTAL'de ise birçok yapımcının gerisinde kalarak 23'üncü olabildi. Dizi geçen sene ocak ayında ekrana gelmiş, yüksek bütçesi ve iddialı kadrosuna rağmen sezonu düşük reytingle kapatmıştı. Yapım ekibi 'Kurt Seyit ve Şura'yı canlandırmak için senaryoda ve kadroda yenilik yapmıştı.

OYNADIĞI 3 DİZİ YAYINDAN KALKTI

Kıvançın reytingi düştü

Haberin Devamı

Posta'nın haberine göre ekipte, Kıvanç Tatlıtuğ'un ardından morali bozulan bir diğer isim de Fahriye Evcen oldu. Çünkü 3 yıl içinde başrolünü oynadığı Yalancı Bahar, Veda ve Çalıkuşu dizileri yayından kaldırıldı. Evcen, Kurt Seyit'in setinde de sıkıntılar yaşıyor. Fragman çekimlerinde 4 saat beklediği için sıkılıp seti terk eden oyuncunun rol arkadaşı Elçin Sangu ile tartıştığı iddia edildi. Sinirleri bozulan Elçin ise yönetmen Hilal Saral tarafından sakinleştirildi. Fahriye, Çalıkuşu'nun setinde de makyöz ve ışıkçı ile de kavga etmişti.

Kıvançın reytingi düştü

Farah Zeynep Abdullah da güzelliğine rağmen Kıvanç Tatlıtuğ ile kimyasının tutmadığı eleştirileri alıyor.

BAKMADAN GEÇME!