Onlar bizim karşımıza çıkamazlar

Güncelleme Tarihi:

Onlar bizim karşımıza çıkamazlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2014 00:36

Beşiktaş Başkanı, Bursa dönüşü kendilerini protesto eden siyah beyazlı taraftara, “Bunlar kız gibiler. Bireysel olarak karşımıza çıkamazlar. Şimdi onları bekliyorum” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, Bursa deplasmanı dönüşü kendilerini Kartal’da protesto eden taraftarlara sert tepki göstererek, “Bunlar kız gibiler. Bireysel olarak karşımıza çıkamazlar. İşte onları bekliyorum. Çok ayıp şeyler, sinirleniyorum” dedi. ‘Yeşil İş Sürdürülebilir İş Buluşması Paneli’nde gazetecilere açıklamalarda bulunan Orman, mağlubiyetle mutlu olanlar olduğunu belirterek, “Böyle taraftarlık olmaz. Beşiktaş’ta kavgadan menfaat sağlayan bir ekip var. Beşiktaş berabere kalır veya yenilir diye gelmişler. Fakat Beşiktaş kazanınca da oradan devam etmek istediler. Yazık, bu bir utanç” diye konuştu.

‘BAŞAKŞEHiR FATiH TERiM STADI ZOR’

Stat sorununa da değinen Orman, “Başakşehir Fatih Terim Stadı için görüşmeler yaptık. Eskişehirspor maçı büyük ihtimalle Atatürk Olimpiyat Stadı’nda, Avrupa maçları ve üç derbi burada oynanacak. Geriye kalan maçları koşullara göre Başakşehir’de oynayabiliriz” dedi. Yeni transfer Sosa’nın Bursa’daki performansını beğendiğini söyleyen Orman, “Çok iyi bir oyuncu. Almadan önce ben de izlemiştim. Genel olarak emin olduğumuz bir isim. Tranfseri için harcadığımız zamana helal olsun. Futbolcunun performansı iyi olunca herkes keyif alır” ifadesini kullandı. Başkan,. ‘Yeşil İş Sürdürülebilir İş Buluşması Paneli’nde Vodafone Arena’nın yeşil dostu ve akıllı bir stat olması için 10 milyon dolardan fazla harcadıklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!