Gökçek: Bonzai salgın hale geldi

Güncelleme Tarihi:

Gökçek: Bonzai salgın hale geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2014 01:05

Son dönemde kullanımı yaygınlaşan ve birçok gencin ölümüne neden olan bonzai’ye (sentetik uyuşturucu) karşı yoğun bir mücadele başlattıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kullanımın önüne geçmek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

AK Parti tarafından düzenlenen, Yerel Yönetimlerde Gençlik ve Eğitim Çalıştayı’nda konuşan Gökçek, “Bonzai ile ilgili alınacak tedbirleri birlikte kararlaştırmak hükümetimizin desteği ile bu işin üstesinden gelmek istiyoruz” dedi.
Gençliğin en büyük sorunlarından biri olan bonzai’ye karşı yoğun bir mücadele başlattıklarını ve bu çalıştayda alınacak kararlarla daha etkin mücadele edilebileceğini vurgulayan Başkan Gökçek, “Gündemimizin bence önemli sorunu son zamanlarda ülkede salgın haline gelen bonzai üzerinde olacağına inanıyorum. Bunun için alınacak tedbirleri de birlikte kararlaştırmak, hükümetimizin desteği ile bu işin de üstesinden gelmek istiyoruz. İnşallah bu çalıştay da buna yol gösterir” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkı Konuk Evi’nde düzenlen çalıştaya Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ın yanı sıra milletvekilleri, bazı il ve ilçe belediye başkanları, akademisyenler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!