Prenses Grace Kelly stili

Güncelleme Tarihi:

Prenses Grace Kelly stili
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 14:21

Tüm zamanların ünlü stil ikonlarından Grace Kelly’nin stilinin oluşmasında, bir süre nişanlı kaldığı tasarımcı Oleg Cassini’nin payı var...

Haberin Devamı

Cannes Film Festivali’nde tanıtımıyla büyük yankı uyandıran ve Grace Kelly’nin hayatından izler taşıyan “Grace Of Monaco” filmi 19 Eylül Cuma günü Türkiye’de gösterime girdi. Bir süre nişanlı kaldığı tasarımcı Oleg Cassini’nin Kelly’ye özel olarak hazırladığı kıyafetlerin, Monako Prensesi’nin stilinin oluşmasında büyük payı bulunuyor.

Cassini imzasıyla stil ikonluğuna giden yol

Hollywood’un en gözde yıldızıyken evlenip kariyerine veda eden milyonların sevgilisi Monako Prensesi Grace Kelly zarafeti ve stiliyle de herkesin beğenisini kazanmayı başarmış, gerçek bir stardı. Kelly’nin stilinde etkisi görülen Oleg Cassini, bu özel kadından esinlenerek tasarladığı kıyafetlerle Kelly’nin bir stil ikonu haline gelmesinde adeta başrolü oynadı.

Prenses Grace Kelly stili

Haberin Devamı

Casini’nin tasarımı ile Cannes Film Festivali’nde

Cassini’nin onun için tasarladığı dantel detaylı, ipek tafta pembe elbiseyi 1954 yılında Cannes Film Festivali açılışında giyen Kelly bu kıyafetiyle büyük sükse yaptı. Yine Oleg Cassini tarafından tasarlanan, kadın siluetini ortaya çıkaran, kadife detaylı romantik pembe elbise ise Kelly’nin bir stil ikonu olarak akıllarda yer etmesinde önemli pay sahibi oldu.

Grace Kelly gibi daha pek çok ünlü stil ikonuna hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını altın harflerle moda tarihine yazdıran Oleg Cassini, kendi adını verdiği markasıyla günümüzde de şık kadınların tercihi olmaya devam ediyor. Gözalıcı Oleg Cassini tasarımları yalnızca Grace Kelly stili hayranlarının değil; düğün, davet ve partilerin yıldızı olmak isteyen stil sahibi şık kadınların da tercihi oluyor.

Prenses Grace Kelly stili

Oleg Cassini hakkında:

Oleg Cassini, yarım asırlık bir Amerikan markasıdır. Gelinlik ve abiyede ABD’nin bir numaralı markası olup, koleksiyonları tüm dünyada 400’den fazla mağazada satılmaktadır.
Şu an İstanbul’da Forum AVM, Cevahir AVM, Mall Of İstanbul ve Bağdat Caddesi’nde, Ankara’da Armada AVM’de ve Bursa’da Anatolium AVM’de bulunan mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir.
Tüm dünyada en büyük gelinlik ve abiye üreticisi olarak anılan markanın tasarımları, geniş ve konusunda uzman bir tasarımcı kadrosu tarafından ABD’de geliştirilmektedir.

Prenses Grace Kelly stili

BAKMADAN GEÇME!