Bu hastalığa yakalanan ilk erkek

Güncelleme Tarihi:

Bu hastalığa yakalanan ilk erkek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2014 13:44

ABD'li Dale Decker, geçirdiği bel fıtığı rahatsızlığı sonucu günde 100 kere orgazm oluyor.

Haberin Devamı

ABD’nin Wisconsin eyaleti, Two Rivers bölgesinde yaşayan 37 yaşındaki Dale Decker, bel fıtğına yakalandıktan sonra günde 100 kere orgazm olmaya başladı. Two Rivers’ta yaşayan 2 çocuk babası Dale Decker, 2 yıl önce bel ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Hastaneye giderken bile beş kere boşalan talihsiz adamın dışarıya kayan omur diski bu duruma sebep oldu.

Hastalığı şiddetlendiğinden beri günde yaklaşık yüz kez orgazm olan Decker, aynı zamanda çok şiddetli bel fıtığı ağrısı çekiyor.

Bu hastalığa yakalanan ilk erkek
TÜRKİYE’DE DE OLDU

Bu hastalığa yakalanan ilk erkek

BU HASTALIĞA YAKALANAN İLK ERKEK

Mailonline'nın haberine göre,Decker, tıptaki adıyla PSAS-Persistent Sexual Arousal Syndrome (Kalıcı Cinsel Uyarılma Sendromu) vakasına yakalanan ilk erkek.

Haberin Devamı

Eskiden bir telefon firmasının yöneticiliğini yapan talihsiz adam için, sıradan bir yaşam artık mümkün değil. Bir keresinde mağazada alışveriş yaparken orgazm olmaya başlayan Decker hızlıca kaçmaya çalışmış. Bunu başaramayınca çaresizce yere çökmüş ve çevredekilerin şaşkın bakışlarına maruz kalmış.

Haberin Devamı

BABASININ CENAZESİNDE 9 KEZ BOŞALDI

Babasının cenazesi sırasında tam 9 kez orgazm olan Decker, bu durumdan isyan etmiş. ‘Orgazm olmam büyük bir hastalık’ diye haykıran adam, bu durumdan çok şikayetçi. Ayrıca Decker, 'Eğer çocuklar önünde iseniz, dışarıda iseniz bu iğrenç bir durum' dedi. Bu hastalığından dolayı da artık çoğunlukla evde vakit geçiren Dale’in 33 yaşındaki eşi April, oğulları Christian ve Tayten için de bu durumun zor olduğunu, çünkü onların hiçbir şey anlamadığını söylüyor.

Talihsiz adam bu kötü durumdan kurtulmak için yardım bekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!