Kaçak Gelinler 14. Bölüm Fragmanı: Müfit kafe açıyor!

Güncelleme Tarihi:

Kaçak Gelinler 14. Bölüm Fragmanı: Müfit kafe açıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2014 11:49

Şebnem ve Selim, Müfit Abi ile ortak bir kafe açmak istemektedirler.. Kaçak Gelinler 14. Yeni bölümüyle 28 Eylül Pazar günü Star TV’de ekrana gelemeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Geçen hafta Kaçak Gelinler ile ilgili ortaya atılan ve bir anda sanal alemde yayılan ‘Kaçak Gelinler TV8’e geçti' iddiası fos çıkmış gibi görünüyor. Kaçak Gelinler’ in 13. Bölümüyle Star TV’deki serüvenine nokta koyacağı ve TV8’in yeni patronu Acun Ilıcalı’ nın yerli dizi atağına geçmesinin ardından transfer olacağı konuşulmuştu. Hatta Kaçak Gelinler’ i 26 bölüm gösterme garantisi verdiği de gelen bilgiler arasındaydı.

Geçtiğimiz bölüm Seniha ani bir kararla şehr-i İstanbul’ dan ayrılma kararı vermiş ve kızların bütün uyarılarına rağmen onları hiç dinlememişti. O’nu durdurabilecek tek kişi Müfit’ti (Ege Aydan). Bu yüzden Şebnem (Selin Şekerci) soluğu hemen onun yanında almış ve olan bitenleri Müfit’e anlatmıştı. Geçen bölümün en sürpriz gelişmesi ise Şebnem ve Selim’in çıktıkları sandal gezisinden yakınlaşmalarıydı.

Haberin Devamı

Kaçak Gelinler'in 28 Eylül Pazar günü yayınlanacağı 14. bölümünün fragmanı:

Kaçak Gelinler, Julia Roberts ve Richard Gere’ın başrollerinde oynadığı Runaway Bride (Kaçak Gelin) filminin çağrıştırsa da tam anlamıyla diziye çevrilmiş hali sayılmıyor. Gerçek Kaçak Gelin Maggie (Julia Roberts) erkeklerle kolayca iletişim kurabilen, onları tavlayan hatta onlarla nişanlanan fakat durum evlenmeye geldiğinde damadın bütün iyi özelliklerine rağmen düğünden kaçan deli dolu birisidir. Haberci Ike Graham (Richard Gere), Maggie’nin alışkanlığını öğrendikten sonra bu magazin haberini patlatmaya karar verir ve olayların üstüne gider.

Haberin Devamı

Kaçak Gelinler 14. Bölüm Fragmanı: Müfit kafe açıyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!