Hürriyet Dünyası'na üç ödül birden

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet Dünyasına üç ödül birden
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2014 11:21

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 15’sini düzenlediği Barış Selçuk Gazetecilik Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. “Ulusal Haber” dalında “UYAP’ta skandal” haberiyle birinci olan Hürriyet Muhabiri Nurettin Kurt ödülünü, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun elinden aldı.

Haberin Devamı

Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi’nde düzenlenen ödül törenine, ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Büyükelçi Serpil Alpman, İzmir Barosu Başkanı Ercan Demir, Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, basın kuruluşlarının temsilcileri ve gazeteciler katıldı. Kocaoğlu, ödül alan gazetecileri kutlayarak, “Şehit olan arkadaşlarımızı anmak, basın camiasına olan saygımızı, sorumluluğumuzu, minnetlerimizi sunmak üzere Barış Selçuk adına bu yarışmayı düzenliyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi var olduğu müddetçe bu anmanın sürmesini diliyorum” dedi.

İŞTE ÖDÜLLER

Haberin Devamı

Hürriyet Dünyasına üç ödül birden

Hande Mumcu Özendirme Ödülü’nü “Milyonlar o vakfa da gitmiş” başlıklı haberiyle Cumhuriyet Gazetesi’nden Aykut Küçükkaya, “Haber Fotoğrafı” dalında Haber Türk Gazetesi’nden Mehmet İnmez “Tekme” fotoğrafıyla, bu dalda Hande Mumcu Özendirme Ödülü’nü ise “Yuh artık” başlıklı haberde yayınlanan fotoğrafıyla Doğan Haber Ajansı’ndan Kadir Özen birincilik ödüllerini aldılar. “İzmir Kent Haberi” dalında jüri, birinciliğe değer eser bulamazken, bu dalda Hande Mumcu Özendirme Ödülü’nü “Hastanede ölüm skandalı” başlıklı haberiyle Bugün Gazetesi’nden Cem Kartal kazandı. “İzmir Kent TV Haberi” dalında Kanaltürk’ten Şeyda Burcu İkiz - Bülent Yıldız’ın “İki hastane iki rapor” birinciliğe layık görülürken, bu dalda Hande Mumcu Özendirme Ödülü’nü Doğan Haber Ajansı’ndan Yusuf Yavuz “Huzurevi’nde yangın: İki ölü” başlıklı haberiyle kazandı.

"Ulusal Haber” dalında Hürriyet Gazetesi'nden Nurettin Kurt'un “UYAP'ta skandal” haberi birinciliğe layık görüldü. Nurettin Kurt'a ödülünü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!