Hamas’lı, IŞİD’li ilana ambargo

Güncelleme Tarihi:

Hamas’lı, IŞİD’li ilana ambargo
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2014 09:50

İNGİLTERE’nin başkenti Londra’da Ulaşım Müdürlüğü (TFL) Siyonist bir grubun Hamas ile IŞİD’i karşılaştıran ilanını otobüs ve metrolarda yayınlamayı reddetti.

Haberin Devamı

Zionist Federation (ZF) adlı grubun hazırladığı, otobüs, metro ve reklam panolarına asılmasını istediği ilanlarda, tabanı çivilerle kaplı bir çift terlik yer aldığı ve fotoğrafın yanındaki metinde, “Artık hepimiz kendimizi İsrail’in yerine koyabiliriz. Hem IŞİD hem de Hamas radikal, köktenci gruplar. Onlar özgür dünyanın düşmanları. İsrail’in karşı karşıya olduğu tehdit ani ve amasız ve bu durum uzun süredir devam ediyor” yazdığı açıklandı.

AJANSLAR KABUL ETMEDİ

Grubun, kahvaltı masasında duran bir bombanın resmedildiği benzer ilanlarının da yetkililer tarafından ‘fazla politik’ bulunarak reddedildiği belirtildi. ZF yetkilileri Gazze ile İsrail arasında yaşanan son savaşın “Tamamen Hamas’ın suçu” olduğuna dikkati çekmek için hazırladıkları ve kendilerine 12 bin sterline mal olan ilanların TFL tarafından reddedildiğini ve Londra’da faaliyet gösteren hiçbir reklam ajansının da bu ilanları panolarına yerleştirmeye yanaşmadığını söyledi. TFL, konuyla ilgili bir basın açıklaması yapmaya yanaşmazken, ZF ilanlarının reddedilmesiyle ilgili Ulaşım Müdürlüğü’ne dava açmayı kesinlikle düşünmediklerini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!